Πολιτική

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα υποστηρίζει πλήρως το ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ για τη Γάζα

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα υποστηρίζει πλήρως το ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ για τη Γάζα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η ανθρωπιστική τραγωδία πρέπει να σταματήσει τώρα. Οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προοπτική μιας διαρκούς ειρήνης στη Μέση Ανατολή», τονίζεται σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο X.

Οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προοπτική μιας διαρκούς ειρήνης στη Μέση Ανατολή, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση

Την πλήρη υποστήριξη στο ειρηνευτικό σχέδιο του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για τη Γάζα εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. «Η Ελλάδα υποστηρίζει πλήρως τον οδικό χάρτη @POTUS Biden για κατάπαυση του πυρός, απελευθέρωση όλων των ομήρων, ανεμπόδιστη ανθρωπιστική πρόσβαση, απόσυρση των IDF και ανοικοδόμηση της Γάζας.

Η ανθρωπιστική τραγωδία πρέπει να σταματήσει τώρα. Οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προοπτική μιας διαρκούς ειρήνης στη Μέση Ανατολή», τονίζεται σε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο X.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments