Trash

Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά στα 93 του ο Ρούπερτ Μέρντοχ

Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά στα 93 του ο Ρούπερτ Μέρντοχ

Πηγή Φωτογραφίας: Rupert Murdoch and Elena Zhukova during their wedding ceremony in Bel Air, Calif., on Saturday.News Corp. via AP

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης παντρεύτηκε την πρώην πεθερά του Αμπράμοβιτς

Ο 93χρονος πλέον Ρούπερτ Μέρντοχ, παντρεύτηκε για πέμπτη φορά με την Έλενα Ζούκοβα.

Ήδη από τον Μάρτιο είχε γίνει γνωστό πως ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης αρραβωνιάστηκε την Έλενα Ζούκοβα, μια 67χρονη μοριακή βιολόγο και συνταξιούχο ρωσικής καταγωγής. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Έλενα Ζούκοβα παντρεύτηκαν στην ιδιοκτησία του στην Καλιφόρνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ABP Live (@abplivenews)

Η επιστήμονας είναι η μητέρα της Ντάρια Ζούκοβα, φιλάνθρωπου, συλλέκτριας έργων τέχνης και πρώην συζύγου του Ρώσου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, δείχνουν τον Ρούπερτ Μέρντοχ με μαύρο κοστούμι και μπεζ γραβάτα, χαμογελαστό δίπλα στη σύζυγό του που φοράει λευκό φόρεμα, κρατώντας την ανθοδέσμη της.

Ο πρώτος του γάμος ήταν με την Πατρίσια Μπούκερ, μια Αυστραλή αεροσυνοδό, και διήρκησε από το 1956 έως το 1967, ενώ ο δεύτερος ήταν με τη Βρετανίδα δημοσιογράφο Άννα Τορβ, όπου διήρκησε για 30 περίπου χρόνια. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Γουέντι Ντενγκ, επιχειρηματία κινεζικής καταγωγής και απόφοιτη του Πανεπιστημίου Γέιλ, μέχρι το διαζύγιό τους το 2013.

Μετά το διαζύγιό του με το μοντέλο Τζέρι Χολ το 2022, ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιάστηκε για πέμπτη φορά με την Αν Λέσλι Σμιθ την άνοιξη του 2023, ωστόσο χώρισαν μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα. Ο Ρούπερτ Μέρντοχ από τους γάμους του έχει αποκτήσει έξι παιδιά.

Τον Νοέμβριο του 2023, υπενθυμίζεται πως αποσύρθηκε από την προεδρία της Fox Corporation, μητρικής εταιρίας του αγαπημένου τηλεοπτικού δικτύου των Αμερικανών συντηρητικών Fox News, αλλά και από την προεδρία της News Corp, αποφασίζοντας να παραδώσει τη θέση του στον γιο του.

Η γνωριμία του Ρούπερτ Μέρντοχ με την Ελένα Ζούκοβα

Τον περασμένο Απρίλιο, εμφανίστηκαν ειδησεογραφικές αναφορές ότι ο Μέρντοχ έβγαινε με τη Ζούκοβα μόλις τέσσερις μήνες αφότου έληξε τον αρραβώνα του δύο εβδομάδων με την Αν Λέσλι Σμιθ, μια 67χρονη παρουσιάστρια του ραδιοφώνου.

Ο Μέρντοχ γνώρισε τη Ζούκοβα μέσω μιας μεγάλης οικογενειακής συγκέντρωσης που διοργανώθηκε από την τρίτη πρώην σύζυγό του, Γουέντι Ντενγκ, με την οποία έμεινε παντρεμένος για 14 χρόνια πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου το 2013.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GLAMURAMA (@glamurama)

Η 42χρονη κόρη της, Ντάσα Ζούκοβα, είναι Ρωσοαμερικανίδα συλλέκτης έργων τέχνης και φιλάνθρωπος, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον διάσημο Ρώσο ολιγάρχη και πρώην ιδιοκτήτη της Τσέλσι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments