Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2024

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

O Ιούνιος, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, είναι εδώ και υπόσχεται να μας προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές, χαρά και ανανέωση.

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα είναι άκρως επικοινωνιακές για εσάς, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων και ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Η διάθεση θα είναι ανάλαφρη και το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο συζητήσεις, εκδρομές, ραντεβού και επαφές με κόσμο. Θα είστε πιο αυθόρμητοι και θα νιώσετε την επιθυμία να ανταλλάξετε μηνύματα και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια. Με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στις 04/06 θα έχετε όμορφες επαφές και συζητήσεις και μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους φέρνει σημαντικές πληροφορίες στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή πλάνα με το ταίρι σας. Προσέξτε μόνο τι λέτε και πώς το λέτε και προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί ή αυστηροί με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Από τις 09/06, ο κυβερνήτης σας ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και προχωράει στον Ταύρο, δηλαδή σε μια θέση που σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας και να ακολουθήσετε πιο μεθοδικά βήματα για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Στις 17/06 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας καλεί να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη και ο Ερμής προχωράνε στον Καρκίνο και οι τελευταίες ημέρες του μήνα προσφέρονται για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι η ιδανική περίοδος για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού, για να μετακομίσετε ή για να συμφιλιωθείτε με τους αγαπημένους σας και να περάσετε όμορφες, οικογενειακές στιγμές. Ο μήνας θα κλείσει με την Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 22/06, ένα φεγγάρι που μπορεί να δημιουργήσει εσωτερική σύγχυση και σας καλεί να βάλετε προτεραιότητες και να ισορροπήσετε τους στόχους και τους ρόλους που έχετε αναλάβει με τη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις πρώτες ημέρες του μήνα οι πλανήτες κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό σημαίνει ότι σας απασχολούν πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και έχετε εστιάσει σε πιο ασφαλείς καταστάσεις που σας προσφέρουν σταθερότητα και σιγουριά. Δεν θα νιώσετε λοιπόν έτοιμοι να κάνετε τολμηρές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αντιθέτως, από τις 09/06 θα υποδεχτείτε τον Άρη στο δικό σας ζώδιο και αυτή η διάθεση θα αλλάξει. Με τον πλανήτη της δράσης και της σεξουαλικότητας στο πλευρό σας θα γίνεται πιο αυθόρμητοι και θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε με θάρρος τις επιθυμίες σας μέσα στις σχέσεις σας. Επιπλέον, ο Άρης θα εκτοξεύσει τη λίμπιντο σας στα ύψη, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές με το αντικείμενο του πόθου σας. Το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 11/06 θα ενισχύσει όλο αυτό το έντονο κλίμα, αλλά είναι πολύ πιθανό μια κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην εμπλακείτε σε ανούσια παιχνίδια εξουσίας. Από τις 17/06 η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζεται μια άκρως επικοινωνιακή περίοδος για εσάς. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές ή εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Είναι εξαιρετικές ημέρες για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας. Ο μήνας θα κλείσει με το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 29/06, μια όψη που μιλάει για ερωτικές εξομολογήσεις και ευχάριστα μηνύματα ή ακόμα και για νέες, παθιασμένες γνωριμίες. Είναι η ιδανική ημέρα για να βγείτε ραντεβού ή για να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O Ιούνιος είναι αναμφίβολα ο μήνας σας, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται ήδη στο δικό σας ζώδιο. Το μοναδικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 03/06 σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας και να πάτε παρακάτω στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε δεν σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή. Επιπλέον, την ίδια ημέρα θα εισέλθει και ο Ερμής στο ζώδιο σας και θα παραμείνει μέχρι τις 17/06. Με τον δικό σας κυβερνήτη στο πλευρό σας θα γίνετε ακόμα πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες παρέες και γνωριμίες. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο, να ανταλλάξετε μηνύματα και να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Μία από τις πιο ερωτικές ημέρες του μήνα θα είναι στις 04/06, αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο. Πρόκειται για μια όψη συμφιλίωσης που σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας ή να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η ημέρα είναι εξαιρετική για ραντεβού και ερωτικές συναντήσεις. Στις 06/06 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή και να θέσετε καινούριους στόχους. Ωστόσο, η συμμετοχή του Κρόνου σε αυτό το φεγγάρι σας καλεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος φέρνει στην επιφάνεια τις δυσκολίες και τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που μέχρι τώρα αγνοούσατε, γεγονός που μπορεί να σας απομακρύνει από ένα πρόσωπο. Στις 17/06 το απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θέλει λίγη προσοχή γιατί μπορεί να φέρει σύγχυση, εξαπάτηση και μπερδέματα. Καλό θα είναι να είστε προσγειωμένοι και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Στις 22/06 η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου ανακινεί βαθύτερα συναισθήματα και μπορεί να πυροδοτήσει ανασφάλειες και αμφιβολίες. Αποφύγετε τα έντονα ξεσπάσματα που δεν θα οδηγήσουν πουθενά και προτιμήστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουνίου σας βρίσκει σε μια εσωτερική αναζήτηση, επομένως μπορεί να μην έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε ή να προχωρήσετε σε δράση, όμως στα μέσα του μήνα το κλίμα θα αλλάξει αφού οι πλανήτες θα μετακινηθούν στο δικό σας ζώδιο και θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε. Στις 04/06 η ερωτική σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα βελτιώσει την ψυχολογία σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τους κρυφούς σας πόθους. Ο ρομαντισμός τώρα θα απογειωθεί και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές ερωτικές συναντήσεις. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας είναι πανίσχυρη και σας δίνει τις απαντήσεις που ζητάτε. Από τις 09/06 ο Άρης θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου, σε μια θέση που σας ταιριάζει καλύτερα και θα σας βοηθήσει μέσα στον υπόλοιπο μήνα να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Θα εμπλακείτε σε καινούριες ομάδες, θα κάνετε γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από παρέες και γενικώς θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς και συμμερίζονται τους μελλοντικούς στόχους και το όραμα σας. Από τις 17/06 η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Ο Ερμής σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς και σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση. Η Αφροδίτη από την πλευρά της θα σας χαρίζει ομορφιά, γοητεία και μαγνητισμό και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας μακριά από εντάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για νέες ερωτικές κατακτήσεις. Στις 22/06 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας καλεί να ισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική και μπορεί να φέρει δεύτερες σκέψεις και διλήμματα σχετικά με μια σχέση, επομένως κάντε ένα βήμα πίσω πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ο μήνας θα κλείσει με το παθιασμένο εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 29/06, μια όψη που εκτοξεύει στα ύψη την ερωτική διάθεση και υπόσχεται καυτές στιγμές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή ή για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα σας με ένα πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με εξωστρέφεια και έντονη διάθεση αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται ήδη στο ανάλαφρο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα στις 03/06 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει και να πετύχετε όσα έχετε ονειρευτεί με το ταίρι σας. Η ζωή σας πάει ένα βήμα παρακάτω και δεν αποκλείεται να έχετε την πολύτιμη υποστήριξη φιλικών προσώπων. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής εισέρχεται και αυτός με τη σειρά του στους Διδύμους και ενισχύει ακόμα περισσότερο την κοινωνική σας ζωή. Θα δραστηριοποιηθείτε μέσα σε ομάδες και παρέες, θα κάνετε καινούριες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που σας προσφέρουν εγκεφαλική έξαψη και εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Στις 04/06 πραγματοποιείται η όμορφη σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης και είναι πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το διαδίκτυο που θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας. Στις 06/06 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα ανανεωθείτε, θα θέσετε καινούριους στόχους και θα δείτε πιο ρεαλιστικά ποιοι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να σταθούν δίπλα σας και μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας μαζί τους. Στις 11/06 το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και ψυχραιμία γιατί μπορεί να κλονίσει τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο διπλωματική στάση και αποφύγετε τις ακρότητες και τα παιχνίδια εξουσίας. Από τις 17/06 ο Ερμής και η Αφροδίτη προχωράνε στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό σημαίνει ότι οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι πιο ήσυχες για εσάς. Ίσως να νιώσετε την επιθυμία να πάρετε τον χρόνο σας και να απομονωθείτε ώστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το διάστημα για να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και να κλείσετε κύκλους με το παρελθόν αν χρειαστεί. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές επαφές και συζητήσεις ή να κάνετε μια ερωτική γνωριμία που δεν θέλετε να αποκαλύψετε προς το παρόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που χωρίζεται στα δύο, αφού στο πρώτο μισό θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η καριέρα και η επαγγελματική σας πορεία, ενώ στο δεύτερο μισό θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα εστιάσετε στην κοινωνική σας ζωή. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους σας καλεί να θέσετε καινούριους στόχους για το μέλλον σας και να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Ίσως να νιώσετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για την μετέπειτα πορεία σας και θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα επισημοποιήσετε μια σχέση ή αν θα πρέπει να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 08/06 μπορεί να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση με ένα πρόσωπο, ειδικά εάν δεν υπάρχουν γερές βάσεις στη μεταξύ σας σχέση. Ωστόσο, το θετικό νέο του μήνα για εσάς είναι η είσοδος του Άρη στο γήινο ζώδιο του Ταύρου από 09/06. Αυτή η θέση του Άρη σας βοηθάει να ανακτήσετε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας και σας καλεί να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και να βάλετε ξανά την περιπέτεια στη ζωή σας. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 17/06 γιατί μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε ουτοπίες και φαντασιώσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να μην εξιδανικεύσετε τις καταστάσεις και μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής και η Αφροδίτη προχωράνε στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα σας δώσουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε φίλους και να κάνετε καινούριες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Στις 22/06 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας κάνει πιο εκδηλωτικούς και δεν θα διστάσετε να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Προσπαθήστε όμως να φερθείτε με σύνεση και αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές. Ο μήνας θα κλείσει με το παθιασμένο εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 29/06. Ίσως μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ένα ερωτικό ειδύλλιο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή για να κάνετε το επόμενο βήμα για να εξελίξετε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Ζυγοί, ανήκετε σε ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του Ιουνίου αφού οι πλανήτες από τους Διδύμους σας χαρίζουν αισιοδοξία, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Πιο συγκεκριμένα, ο μήνας ξεκινάει με το εκπληκτικό τρίγωνο Διά-Πλούτωνα στις 03/06, μια όψη που δίνει φτερά στα όνειρα σας και φέρνει θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Θα βρείτε τη δύναμη και το θάρρος να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε και δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για εσάς. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής προχωράει και αυτός με τη σειρά του στους Δίδυμους και μέχρι τις 17/06 σας δίνει την ευκαιρία να απαλλαχτείτε από τον αρνητισμό, τις δεύτερες σκέψεις και τις αμφιβολίες. Είναι επίσης εξαιρετικό διάστημα για να ταξιδέψετε ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά. Στις 04/06 η όμορφη σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης μπορεί να φέρει μια ερωτική γνωριμία που θα σας ανανεώσει και θα δώσει ένα καινούριο νόημα στη ζωή σας, επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και πείτε ναι σε νέες εμπειρίες. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση και να θέσετε νέους στόχους, αρκεί να βάλετε μπροστά τη λογική και να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές. Από τις 09/06 ο Άρης θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα εγκαινιάσει ένα ιδιαίτερα σεξουαλικό και παθιασμένο διάστημα για εσάς. Προσπαθήστε μόνο να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και να μην αφήσετε τις ανασφάλειες και τις εμμονές να σας κατακλύσουν γιατί έτσι θα χάσετε το παιχνίδι. Στις 22/06 η Πανσέληνος του μήνα στον Αιγόκερω φέρνει διλήμματα και συναισθηματική αναταραχή για εσάς και δεν θα λείψουν επίσης τα μπερδέματα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας και εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να αφήσετε στο παρελθόν καταστάσεις που σας έχουν απογοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έντονο πάθος και αυξημένη σεξουαλική διάθεση θα σας υποδεχτεί ο Ιούνιος αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας κινούνται ήδη στους Δίδυμους. Από τις 03/06 θα εισέλθει και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο και μέχρι τις 17/06 θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξομολογηθείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με εκείνον/η που έχετε απέναντι σας. Προσπαθήστε όμως να ελέγξετε τυχόν εμμονές και ανασφάλειες ή αμφιβολίες που μπορεί να βασανίσουν το μυαλό σας και με κάποιο τρόπο να σαμποτάρουν τη σχέση σας. Η ερωτική σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στις 04/06 φέρνει παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις ή επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα με ένα πρόσωπο που υπάρχει ήδη στη ζωή σας. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι ένα φεγγάρι που σας καλεί να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στη συναισθηματική σας ζωή. Θα νιώσετε ότι θέλετε πιο ουσιαστική σύνδεση με το άτομο που έχετε δίπλα σας και γι’ αυτό θα αποφασίσετε να λήξετε επιφανειακές καταστάσεις και θα επενδύσετε σε ανθρώπους που σας αγγίζουν σε βάθος. Από τις 09/06 ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας θα ενταθεί και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας ή να αντιμετωπίσετε συμπεριφορές που θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Να θυμάστε λοιπόν ότι θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι εάν δεν θέλετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξετε στις 11/06, μιας και το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα πυροδοτεί ακραίες αντιδράσεις και φέρνει έντονα ξεσπάσματα μέσα στη σχέση σας ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Από τις 17/06 ο Ερμής και η Αφροδίτη προχωράνε στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σας. Τώρα θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τις σκοτεινές σκέψεις και τις ανασφάλειες του προηγούμενου διαστήματος. Ο μήνας θα κλείσει με το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 29/06, μια όψη που φέρνει θετικές εξελίξεις και προσφέρεται για να ταξιδέψετε, να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στις σχέσεις αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας κινούνται ήδη απέναντι σας στο ζώδιο των Διδύμων και από τις 03/06 εισέρχεται και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την επιθυμία για συντροφικότητα και μοίρασμα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας μέσα από εποικοδομητικούς διαλόγους. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα είναι μια καταπληκτική όψη για εσάς, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο στη ζωή σας. Στις 04/06 η ερωτική σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης είναι η ιδανική όψη για να βγείτε ραντεβού, να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Οι σχέσεις σας τώρα θα είναι πιο αρμονικές, θα επιλύσετε πιο εύκολα τα προβλήματα και θα κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη του μήνα στους Διδύμους σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για εσάς και σας καλεί να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με ένα πρόσωπο ή με μια σχέση. Η συμμετοχή του Κρόνου σε αυτό το φεγγάρι μπορεί να σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα, επομένως είναι σημαντικό να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και λογική. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λήξετε μια σχέση που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και δεν έχει να σας προσφέρει κάτι παραπάνω. Στις 17/06 το απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και μπερδέματα. Ίσως να μην είστε σίγουροι για τις προθέσεις ενός προσώπου, επομένως προσπαθήστε να μην έχετε υψηλές προσδοκίες μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό σημαίνει ότι οι τελευταίες ημέρες του μήνα προσφέρονται για να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές. Επιπλέον, η σεξουαλική διάθεση θα είναι ανεβασμένη και μπορεί να αφεθείτε σε έντονα πάθη, όμως μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα είναι χωρισμένος σε δύο μέρη για εσάς, αφού τις πρώτες ημέρες ο συνωστισμός των πλανητών στους Δίδυμους φέρνει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και άγχη που μπορεί να μην σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τα ερωτικά σας. Από τις 09/06 όμως το κλίμα σιγά – σιγά θα αλλάξει, μιας και ο Άρης προχωράει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Από εδώ και στο εξής θα βγείτε από τη φάση εσωστρέφειας του προηγούμενου διαστήματος, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Αν είστε δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα μέσα στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα γοητεύσετε τα πλήθη και θα έχετε καινούριες κατακτήσεις. Από τις 17/06 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο του Καρκίνου και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας. Θα συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας. Στις 22/06 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι κορυφώνει μια κατάσταση και σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και στις ανάγκες του ατόμου που έχετε απέναντι σας. Δώστε σημασία στις επαφές και στις συζητήσεις που κάνετε τώρα, όμως μη βιαστείτε να αφεθείτε άνευ όρων σε μια κατάσταση που σας δημιουργεί ερωτηματικά. Ο μήνας θα κλείσει με άκρως ερωτική διάθεση, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια όψη που φουντώνει τα πάθη και φέρνει θετικές ερωτικές εξελίξεις, καινούριες σχέσεις ή γνωριμίες που θα ανεβάσουν τη διάθεση σας στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος σας υποδέχεται με ανεβασμένη ερωτική διάθεση και υπόσχεται να φέρει όμορφες εξελίξεις για την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Δίας κινούνται ήδη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και στις 03/06 θα εισέλθει και ο Ερμής με τη σειρά του σε αυτό το ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και θα διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με θάρρος και αποφασιστικότητα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα μιλάνε για φλερτ, διασκέδαση και είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσετε τα πλήθη χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Επιπλέον, το μοναδικό τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο είναι μια όψη που σας βοηθάει να τολμήσετε και να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα είναι μεταμορφωτική για τη ζωή σας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. Στις 04/06 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα είναι ίσως η πιο ερωτική ημέρα του μήνα. Είναι μια όψη αρμονίας και απολαύσεων και φέρνει καινούριες σχέσεις, συμφιλίωση και εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος και συναισθημάτων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για βγείτε ραντεβού ή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη του μήνα μιλάει για ένα καινούριο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και σας καλεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Αν είστε σε μια σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Από τις 09/06 ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και για τον υπόλοιπο μήνα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους οικείους σας, επομένως είναι σημαντικό να μη χάσετε την ψυχραιμία σας. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει επίσης το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 11/06 γιατί μπορεί να υπάρξουν ακραία ξεσπάσματα και να βγει στην επιφάνεια καταπιεσμένος θυμός. Στις 22/06 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας. Ίσως γύρω από αυτή την ημέρα να νιώθετε εσωτερική αναταραχή, όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα και να κλείσετε κύκλους με το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιούνιος μπορεί να ξεκινάει με μια διάθεση εσωστρέφειας για εσάς, όμως στην πορεία η ερωτική διάθεση θα εκτοξευτεί στα ύψη και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε παθιασμένες στιγμές. Ο μήνας ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους από τις 03/06 και αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογενειακά ζητήματα. Στις 04/06 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει μια συμφιλίωση ή ακόμα και μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο. Στις 06/06 η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους σας δείχνει με ποιους ανθρώπους μπορείτε να συμπορευτείτε και να χτίσετε το μέλλον σας. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην συναισθηματική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και θα ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Η συμμετοχή του Κρόνου από το δικό σας ζώδιο σας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει σκεφτείτε ρεαλιστικά και να πάρετε πιο σκληρές αποφάσεις, αν χρειαστεί, προκειμένου να απελευθερωθείτε. Από τις 09/06 η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Θα νιώσετε ξανά την επιθυμία να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Στις 17/06 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση, μπερδέματα και εξαπάτηση, επομένως καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι και σας δημιουργούν αμφιβολίες. Την ίδια ημέρα όμως, ο Ερμής και η Αφροδίτη προχωράνε στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι η συνέχεια το μήνα θα είναι άκρως ερωτική. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και θα είστε ακαταμάχητοι. Η Πανσέληνος στις 22/06 στον Αιγόκερω σας βοηθάει να διευρύνετε τον κύκλο σας και φέρνει ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις. Ο μήνας θα κλείσει με το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, μια όψη που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, όμορφες συναντήσεις και νέες κατακτήσεις που θα σας ανεβάσουν στον έβδομο ουρανό.

ΠΗΓΗ/Asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments