Αθλητισμός

Αποσύρθηκε από το Roland Garros ο Τζόκοβιτς – Στους «4» χωρίς αγώνα ο Ρουντ

Αποσύρθηκε από το Roland Garros ο Τζόκοβιτς – Στους «4» χωρίς αγώνα ο Ρουντ
Το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο είναι τόσο σοβαρό ώστε ο Νόβακ Τζόκοβιτς τελικά να αποφασίσει και να ανακοινώσει την απόσυρσή του από το Roland Garros

Το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο είναι τόσο σοβαρό ώστε ο Νόβακ Τζόκοβιτς τελικά να αποφασίσει και να ανακοινώσει την απόσυρσή του από το Roland Garros, το οποίο είχε κατακτήσει πέρυσι, με τον Κάσπερ Ρουντ να παίρνει χωρίς αγώνα την πρόκριση για τους ημιτελικούς.

Ο Σέρβος τενίστας, κορυφαίος του πλανήτη, έκανε υπερπροσπάθεια για να νικήσει τον Φρανσίσκο Σερούντολο έχοντας τραυματιστεί στο γόνατο κατά τη διάρκεια του αγώνα και στη συνέχεια στις δηλώσεις του είχε εκφράσει αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να συνεχίσει στο τουρνουά.

Μία μέρα μετά, τελικά, ο Τζόκοβιτς ανακοίνωσε -και το ίδιο έκαναν ακολούθως και οι διοργανωτές- ότι αποσύρεται λόγω του τραυματισμού, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ρουντ, ο οποίος θα ήταν ο αντίπαλός του στους «8», παίρνει ξεκούραστα την πρόκριση για τους «4».

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ζβέρεφ – Ντε Μινόρ ενώ ο Τζόκοβιτς αναμένεται να πέσει, έπειτα από πολύ καιρό, από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Όχι ότι θα αργήσει, πάντως, να επανέλθει εκεί…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments