Αθλητισμός

Αταμάν: Θα είναι σκληρή σειρά, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Conference League

Αταμάν: Θα είναι σκληρή σειρά, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το Conference League

Πηγή Φωτογραφίας: [370013] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE 2023-2024 (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη (5/6) τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League και ο Εργκίν Αταμάν 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη (5/6) τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League και ο Εργκίν Αταμάν στην κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ομάδων τόνισε ότι θα είναι μια σκληρή σειρά ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στους Ερυθρόλευκους για την κατάκτηση του Europa Conference League στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πράσινων…

Για το αν θα κριθεί το πρωτάθλημα από τις μάχες των ψηλών: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί σε όλη τη σεζόν ήταν στο πολύ υψηλό επίπεδο Συγχαρητήρια και στους φίλους του Ολυμπιακού για το Europa Conference League. Παίξαμε 7 ματς αλλά χάσαμε τα 4. Αλλά πήραμε 3 ματς στη Βasket League. Οι ψηλοί παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και οι γκαρντ στο δικό μου σύστημα. Θα είναι μια σκληρή σειρά όπως έχουμε δει στο παρελθόν. Ελπίζω όλοι να μιλάνε μετά τα ματς για το άθλημα του μπάσκετ. Το πιο σημαντικό είναι το πως θα διαχειριστούν τα ματς οι παίκτες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Για το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα των τελικών και το τι αλλάζει στην προετοιμασία: «Δεν θα είναι εύκολο να έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη να παίξουν τόσα ματς σε αυτό το χρονικό διάστημα. Θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει μεγαλύτερο rotation. Εγώ πρέπει να κάνω ορισμένες προσαρμογές».

Για την μεταγραφολογία και τις μελλοντικές προσθήκες: «Δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει η μεταγραφολογία. Είμαστε ομάδα πρωταθλητών, προφανώς θα υπάρξουν κάποιες προσαρμογές. Η διοίκηση έχει κλείσει συμβόλαια με τους παίκτες για κάποια χρόνια. Αυτό ισχύει και για μένα».

Για το εκρηκτικό κλίμα στους αγώνες των δύο ομάδων: «Σε όλα τα παιχνίδια που παίξαμε και στις δύο έδρες μπορεί να συνέβησαν κάποιες κακές στιγμές αλλά μικρής λεπτομέρειας. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Ελλάδα για το πολύ θερμό καλωσόρισμα που μου έδειξαν και τον σεβασμό που μου έδειξαν. Και ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξη. Ένας θα νικήσει».

Για την καταπόνηση των παικτών και τους διεθνείς: «Συμφωνώ με τον κόουτς Μπαρτζώκα. Δεν χρειάζεται να μιλάμε ως προπονητές των ομάδων γιατί κανείς δεν μας ακούει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments