Αθλητισμός

Κάρμο: Πως επηρεάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό η αλλαγή στον πάγκο της Πόρτο

Κάρμο: Πως επηρεάζει τα δεδομένα για τον Ολυμπιακό η αλλαγή στον πάγκο της Πόρτο

Πηγή Φωτογραφίας: [369891] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ξεκάθαρη επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι η παραμονή των παικτών «κλειδιά»

Ξεκάθαρη επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι η παραμονή των παικτών «κλειδιά» για την νέα σεζόν. Παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ και που θεωρεί ότι είναι απαραίτητοι και εν όψει της δύσκολης και ακόμη πιο απαιτητικής σεζόν που έρχεται.

Με την τελευταία εξέλιξη από το «στρατόπεδο» των «δράκων» να μην είναι καλή για τους Πειραιώτες. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Πόρτο και αυτό σίγουρα δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού στη «μάχη» για τον Κάρμο.

Ο Κονσεϊσάο είχε πολύ κακές σχέσεις με τον Νταβίντ Κάρμο και αυτή ουσιαστικά ήταν η αιτία που παραγκωνίστηκε από την Πόρτο ο υψηλόσωμος στόπερ που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Το γιατί μας το έδειξε στον Ολυμπιακό στο υψηλότατο επίπεδο. Το ζητούμενο πλέον είναι αρχικά τι θα πράξει με τον Κάρμο ο νέος προπονητής της Πόρτο. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και την επένδυση που έχει κάνει η Πόρτο με τον Κάρμο δαπανώντας 20 εκατ. Ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα και αν μη τι άλλο, ακόμη και αν έμενε ο Κονσεϊσάο ή ακόμη και για κάποιο λόγο ο νέος προπονητής δεν «καίγεται» για την παραμονή του είναι πολύ πιθανό οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε με τον Ολυμπιακό να φέρουν στην πόρτα της Πόρτο ενδιαφερόμενους που έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τα χρήματα που θέλουν οι Πορτογάλοι.

Όσο όμως και αν τα παραπάνω δείχνουν πως τα πράγματα για τον Κάρμο είναι πάρα πολύ δύσκολα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να… καταθέσει τα όπλα εύκολα.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments