Lifestyle

Θάνος Καλλίρης: Είχα ένα φιλί σε ένα βίντεο κλιπ και όταν γύρισα σπίτι η Γερμανού με ανέκρινε

Θάνος Καλλίρης: Είχα ένα φιλί σε ένα βίντεο κλιπ και όταν γύρισα σπίτι η Γερμανού με ανέκρινε
«Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Φεύγω” παίζει ντραμς ο Φοίβος και κάνει τη barwoman η Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού με είχε πρήξει, ήθελε οπωσδήποτε να παίξει σε ένα βίντεο κλιπ μου κι έπαιξε στο “Φεύγω”».

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα διάφορων βίντεο κλιπ του, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Kalliris (@thanoskalliris)

Για το «Όχι όχι το μωρό μου» ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε: «Το τραγούδι “Όχι όχι το μωρό μου” γράφτηκε στην αρχή σε λάθος τόνο άλλα το άφησα έτσι. Το βίντεο κλιπ είχε πολλή πλάκα, ο σκηνοθέτης προσπαθούσε να βάλει πύργους, δράκους, φωτιές με την τότε τεχνολογία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο «Φεύγω»: «Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Φεύγω” παίζει ντραμς ο Φοίβος και κάνει τη barwoman η Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού με είχε πρήξει, ήθελε οπωσδήποτε να παίξει σε ένα βίντεο κλιπ μου κι έπαιξε στο “Φεύγω”».

Επίσης, σχολίασε το βίντεο κλιπ του «Αγαπούλα μου γεια» και το φιλί που είχε ανταλλάξει με τη Ζέτα Λογοθέτη: «Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Αγαπούλα μου γεια” έπαιζε η Ζέτα Λογοθέτη και υπήρξε ένα φιλί, όταν γύρισα σπίτι έπεσα σε μία “γερμανική ανάκριση”, των Ες-Ες, δεν θυμάμαι αν είπα για το φιλί, πάντως ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Το θέμα είναι ότι όταν βγήκε το βίντεο κλιπ υπήρξαν περισσότερα προβλήματα γιατί υπήρχε φιλί φανερό. Όχι, ότι είπα και κάτι άλλο. Ένα φιλί ήταν, αυτό που γράφηκε στην κάμερα».

Τέλος, μοιράστηκε μερικές ακόμα αναμνήσεις από τραγούδια του: «Στο βίντεο κλιπ του “Γιορτάζω” συμμετείχε σαν μοντέλο η Μαριάντα Πιερίδη. Στο casting του βίντεο κλιπ του τραγουδιού μου “Κάποιο καλοκαίρι” είχα απορρίψει την “Μις κόσμος” Ειρήνη Σκλήβα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments