Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης σε Τζάκρη: Ο Κασσελάκης ομολόγησε ποινικό αδίκημα [pics]

Άδωνις Γεωργιάδης σε Τζάκρη: Ο Κασσελάκης ομολόγησε ποινικό αδίκημα [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης σε Τζάκρη: Ο Κασσελάκης ομολόγησε ποινικό αδίκημα

Προβληματικότατο το πόθεν έσχες Κασσελάκη

Το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ομολόγησε, κατά τη σημερινή παρουσίαση του πόθεν έσχες, ποινικό αδίκημα, υπογράμμισε στην Θεοδώρα Τζάκρη ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο σταθμό Open, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στη σημερινή παρουσίαση του πόθεν έσχες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε πως «υπέπεσε σε ένα βαρύτατο παράπτωμα. Ο Κασσελάκης ζήτησε να «χτυπούν» τον ίδιο, και όχι τον κύριο Τάιλερ, σύντροφο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που ο Κασσελάκης αξιώνει για τον Τάιλερ δεν το αναγνωρίζει για τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Πρόκειται για πρωτοφανή πολιτική υποκρισία».

«Ο Κασσελάκης παραδέχθηκε σήμερα διάπραξη ποινικού αδικήματος», έσπευσε να τονίσει στην παρούσα στο τηλεοπτικό πλατό Θεοδώρα Τζάκρη. «Είπε πως προχώρησε σε παραχώρηση εταιρείας της αλλοδαπής αφότου έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νόμος είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο νόμος αυτός τον υποχρεώνει να αποχωρήσει από κάθε εταιρεία της αλλοδαπής πριν γίνει πρόεδρος. Ο νόμος είναι σε βαθμό κακουργήματος. Ο κύριος Κασσελάκης ελέγχεται από τον ποινικό νόμο, αφού ο ίδιος παραδέχθηκε πως προχώρησε στην εμπορική πράξη ενώ ήταν εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Στη συνέχεια, και επειδή η κυρία Τζάκρη έκανε μνεία στο χρέος της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε, λέγοντας πως «η ΝΔ έπαιρνε μια πολύ μεγάλη εκλογική, κρατική επιχορήγηση. Αυτή έφθανε τα 30 – 40 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, μετά τα μνημόνια, η επιχορήγηση είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Με βάση αυτά τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης η ΝΔ αποπληρώνει σταδιακά τα δάνεια που είχε λάβει όταν η κρατική επιχορήγηση ήταν υψηλότερη. Και με βάση τα ίδια λεφτά, η ΝΔ διεξάγει τον προεκλογικό αγώνα της.

Το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη το έλεγξε επί τέσσερα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Το έλεγξε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησής του. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε τίποτα το μεμπτό. Τα άλλα αποδεικνύουν το πόσο ψεύτες και πόσο τοξικοί είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Οι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μόνο λάσπη μέσα τους εναντίον των αντιπάλων τους».

Σύμφωνα πάντοτε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, «η εικόνα που παρουσίασε σήμερα ο Κασσελάκης δεν είναι η εικόνα που έχει παρουσιάσει για τον εαυτό του έως σήμερα. Έχει συνολικά επενδυτικά προϊόντα 3 εκατομμύρια και πήρε σπίτι με 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Ένας άνθρωπος, που δεν εργάζεται, έχει δάνεια 1,8 εκατομμύρια ευρώ δάνεια, έχει επενδυτικά προϊόντα 3 εκατομμύρια και τώρα αγοράζει ένα σπίτι 1,8 εκατ. ευρώ, πώς γίνεται αυτό; Αν πούλησε τα επενδυτικά προϊόντα για να αγοράσει το σπίτι αυτό πάει να πει ότι δεν είναι φτωχός. Τα προϊόντα τα έκανε σπίτι. Άρα, η εικόνα που είχε φιλοτεχνήσει ο Κασσελάκης για τον εαυτό του τού ζάμπλουτου που δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψει είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Δεν έχουμε να κάνουμε με την εικόνα του ζάμπλουτου από τα Χάμπτονς, που δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά στη ζωή του. Η δήλωση που παρουσίασε είναι προβληματική από όπου και αν την πιάσεις. Και έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα της ποινικής δίωξης εναντίον του, αφού προέβη στην παραχώρηση εταιρείας στην αλλοδαπή, ενώ ήταν παράλληλα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Να πάψουν Κασσελάκης – ΣΥΡΙΖΑ να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα

Αναφερόμενος στη διαγραφόμενη υψηλή εκλογική αποχή και την κρίση νομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως «εάν όλη αυτή η κουβέντα γίνει μια γενικότερη λάσπη κατά του πολιτικού συστήματος, θα πληγεί η δημοκρατία. Οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών ελέγχονται από τις δημόσιες αρχές μέχρι το τελευταίο ευρώ. Πρέπει να γίνει σαφές πως οι πολιτικοί ελεγχόμαστε πλήρως από τις δικαστικές και δημόσιες αρχές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποφύγει τις γενικεύσεις και τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Η κ. Τουλουπάκη και η αρμόδια εισαγγελία με έχουν πλήρως αθωώσει, αλλά, παρόλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να με αποκαλεί αχαρακτήριστο. Ο κ. Κασσελάκης με τη δήλωσή του μας λέει πως του έχουν μείνει 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα, ο Κασσελάκης χρωστάει περισσότερα από όσα διαθέτει και επίσης, διάγει έναν εξαιρετικά πλούσιο βίο. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό, δεν συνάδει με την οικονομική κατάσταση, που ο ίδιος μας παρουσίασε σήμερα».

Μεγαλύτερο το προσωπικό του ΕΣΥ από ό,τι το 2019

Ερωτηθείς για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις ελλείψεις του, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «υπάρχει όντως πρόβλημα όσον αφορά το ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ. Προκηρύσσουμε θέσεις, πολλές από τις οποίες βγαίνουν άγονες. Ωστόσο, το προσωπικό στα νοσοκομεία σήμερα είναι περισσότερο από το προσωπικό που είχαμε στα νοσοκομεία το 2019. Ολόκληρη η Ε.Ε. αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης ιατρών στα δημόσια συστήματα υγείας».

Είμαστε υπερήφανοι που μας ψήφισε το 41%

Σε σχέση με την ακρίβεια, ο υπουργός Υγείας είπε πως «υπάρχει ακρίβεια, πράγματι. Ωστόσο, ο Μητσοτάκης κατέθεσε κατάλογο προϊόντων και τιμών. Και η Ελλάδα είναι φθηνότερη σε σχέση με άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι ακριβώς ο ελληνικός μέσος όρος στον πληθωρισμό. Άρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε και δίνει μάχη εναντίον της αισχροκέρδειας και βγαίνει όχι χαμένη, αλλά κερδισμένη. Ας υποτεθεί ότι απέτυχα παταγωδώς στην ακρίβεια, τότε πώς πήρε 41% η Νέα Δημοκρατία; Δεν ντρεπόμαστε που μας ψήφισαν. Είμαστε υπερήφανοι που μας ψήφισε το 41% του ελληνικού λαού», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments