Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος: Η κυβέρνηση έχει χάσει τη μάχη με την ακρίβεια

Ανδρέας Λοβέρδος: Η κυβέρνηση έχει χάσει τη μάχη με την ακρίβεια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο πρόεδρος των Δημοκρατών να μην υποκύψουν στα εκβιαστικά διλήμματα και να ψηφίσουν ευρωπαϊκά

Ο πρόεδρος των Δημοκρατών να μην υποκύψουν στα εκβιαστικά διλήμματα και να ψηφίσουν ευρωπαϊκά

«Οι Δημοκράτες είμαστε σήμερα εδώ και είμαστε και σε όλη την Ελλάδα παρόντες και παρούσες. Πάμε δυνατά». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο Πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος την κεντρική προεκλογική του ομιλία που έγινε στο προαύλιο της Παλαιάς Βουλής δίπλα στο άγαλμα του Θ.Κολοκοτρώνη.

Ο κ.Λοβέρδος υπογράμμισε οτι το κόμμα του ιδρύθηκε από τον Έβρο «γιατί εκεί δεν είναι μόνο τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης» και «στείλαμε αυτό το μήνυμα: οτι η Ευρώπη πρέπει να φυλάξει τα σύνορα της. Ότι η Ευρώπη πρέπει να εμπνεύσει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της. Και το είπαμε αυτό εμείς οι Δημοκράτες. Τα μεγάλα μηνυματα του πατριωτισμού δεν πρέπει να τα χαρίζουμε στους φασίστες, στους ακραίους. Πρέπει να τα κρατάμε εμείς ψηλά. Είμαστε πατριώτες».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε οτι «η πολιτική είναι καθήκον και όχι χόμπι για αργόσχολους και για αριστοκράτες. Γι αυτό μπήκαμε στην πρωτοβουλία. Και το κάναμε. Οι Δημοκράτες είμαστε εδώ και απορρίπτουμε κάθε μορφή εκβιαστικού διλήμματος». «Στις εννέα Ιουνίου ξεκινάμε. Είναι η πρώτη μέρα. Από εκεί ξεκινάμε για πολύ μεγάλα πράγματα».

Ο πρόεδρος των Δημοκρατών έκανε ειδική αναφορά στην ανάγκη των μεταρρυθμίσεων λέγοντας οτι το Κέντρο είναι το κατεξοχήν κόμμα που τις υπηρετεί. «Το Κέντρο είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν είναι για τσόντες στους άλλους ή για ετικέτες που με κάλπικο τρόπο κάποιοι αξιοποιούν».

Σε ό,τι αφορά τη Δεξιά είπε ότι «εγκατέλειψε τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες αγωνιζόταν, την αγάπη για το έθνος, την αγάπη για την πατρίδα, την οικογένεια» ενώ για την Αριστερά είπε ότι «έχει ολοκληρώσει τον ιστορικό της κύκλο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments