Πολιτική

Βόζεμπεργκ: Αυτό που είδα από τον Κασσελάκη δεν ήταν πόθεν έσχες αλλά… εξώφυλλο περιοδικού

Βόζεμπεργκ: Αυτό που είδα από τον Κασσελάκη δεν ήταν πόθεν έσχες αλλά… εξώφυλλο περιοδικού

Πηγή Φωτογραφίας: [368837] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ήταν μια απεικόνιση η οποία δυστυχώς αποδεικνύει ότι έχει παρανομήσει και γι’ αυτή την παρανομία προβλέπεται ποινή φυλάκισης και πρόστιμο»

Έντονη κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε η απερχόμενη (και εν νέου υποψήφια) ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, με αφορμή το πόθεν έσχες που παρουσίασε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αυτό που είδα είναι εμπαιγμός, είναι σαν εξώφυλλο περιοδικού» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Τα περιουσιακά στοιχεία δεν είναι αναλυτικά, ούτε πώς προέκυψαν, ούτε αν είναι πραγματικά. Το κανονικό πόθεν έσχες είναι 11 σελίδες με αναλυτική καταγραφή. Αυτό ήταν μια απεικόνιση η οποία δυστυχώς αποδεικνύει ότι ο κ. Κασσελάκης έχει παρανομήσει. Και γι’ αυτή την παρανομία προβλέπεται και ποινή φυλάκισης και πρόστιμο, καθώς άγνοια νόμου κανείς δεν δικαιούται» πρόσθεσε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Και κατέληξε: «Δυστυχώς το μήνυμα που περνάει είναι “είμαι ένας πλούσιος άνθρωπος που μπορώ να δηλώνω ό,τι θέλω και μετά θα τα βρούμε”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments