Πολιτική

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες Κασσελάκη

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για το πόθεν έσχες Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [366396] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINI

«Μούδιασμα» στον ΣΥΡΙΖΑ με το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη και την αυτοκριτική που έκανε για «υπερπροβολή»

Τη μεγάλη εικόνα από την περιουσιακή του κατάσταση έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρώντας με αυτοκριτική στο παραπέντε της κάλπης να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζοντας ότι τον «επέλεξε» ο Αλέξης Τσίπρας.

Με φόντο το Θερμαϊκό, δίπλα από το Λευκό Πύργο και σε δυο γιγαντοοθόνες ο Στέφανος Κασσελάκης επιχείρησε τη ρελάνς απέναντι στις σφοδρές επιθέσεις της κυβέρνησης για το πόθεν έσχες του.

Οι Θεσσαλονικείς οπαδοί του είδαν μπροστά τους ένα χορό εκατομμυρίων και τον κ. Κασσελάκη να τους ανακοινώνει ότι μόνο το 2022 κατάφερε με τις ικανότητές του να βάλει 50 εκ. δολάρια κέρδη στα ταμεία των μετόχων της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

«Δούλεψα στην πιο ανταγωνιστική αγορά του κόσμου με τον ιδρώτα μου. Όχι, δεν είχα μπαμπά πρώην πρωθυπουργό να με βάλει στην Εθνική τράπεζα με 10.000€ τον μήνα» είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγκεντρωμένους οπαδούς του στο Λευκό Πύργο σε συγκινησιακό τόνο για να χρεώσει αρχικά όλη αυτή τη σύγκρουση για το πόθεν έσχες στις επιθέσεις που το ασκεί «η προπαγάνδα του Μαξίμου» με μόνο στόχο να αποπροσανατολίσει την αντιπαράθεση.

Παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για την κανονική αρχική δήλωση πόθεν έσχες που οφείλει να κάνει ως νεοεισερχόμενος πολιτικός αρχηγός, ο κ. Κασσελάκης και οι συνεργάτες γνωρίζουν ότι με βάση το άρθρο 21 του νόμου περι πόθεν έσχες ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει να συνοδεύσει την περιουσιακή του κατάσταση και με περίπου 30 δικαιολογητικά και παραστατικά που να δείχνουν την προέλευση των χρημάτων και της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Μάλιστα όσοι υπόκεινται στη συγκεκριμένη διαδικασία υποβολής πόθεν έσχες σημειώνουν ότι ο κ. Κασσελάκης δεν αρκεί να δηλώσει μόνο του συζύγου του αλλά και του πατέρα του και της μητέρας του την περιουσιακή κατάσταση,

Για όλη αυτή την εικόνα στο παραπέντε των εκλογών ο κ. Κασσελάκης έκανε για πρώτη φορά αυτοκριτική σε μια προσπάθεια να επαναπατρίσει δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα μου πείτε: «Τώρα, Δευτέρα πριν από τις εκλογές, θα κάνεις την αυτοκριτική σου;». Φυσικά. Αυτός είμαι. Θα πάω στην κάλπη με όλη μου την αλήθεια» είπε με πολλούς να διαβλέπουν το άγχος της συσπείρωσης πίσω από την αυτοκριτική του προέδρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments