Trash

Μήνυση στον Κάνιε Γουέστ από βοηθό του για σεξουαλική παρενόχληση – Της έστελνε ακατάλληλα μηνύματα

Μήνυση στον Κάνιε Γουέστ από βοηθό του για σεξουαλική παρενόχληση – Της έστελνε ακατάλληλα μηνύματα

Πηγή Φωτογραφίας: tori.ng

Η συμφωνία για τη συνεργασία τους - Πόσα χρήματα της έδινε για να είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο

Μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Κάνιε Γουέστ κατέθεσε η πρώην βοηθός του Λόρεν Πισιότα.

Στη μήνυση, σύμφωνα με το TMZ, η 35χρονη Πισιότα δήλωσε ότι άρχισε να συνεργάζεται με τον διάσημο ράπερ τον Ιούλιο του 2021, καθώς εκείνος ετοιμαζόταν να λανσάρει τη σειρά μόδας Yeezy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LP✨ (@laurenpisciotta)

Η συμφωνία για τη συνεργασία τους – Πόσα χρήματα της έδινε για να είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο

Στην Influencer – η οποία συνεργάστηκε επίσης με τον Κάνιε Γουέστ σε μερικά τραγούδια του «Donda» – προσφέρθηκε ένα εκατομμύριο δολάρια για τη δουλειά. Ο μόνος όρος ήταν να είναι στη διάθεσή του 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάτι που αποδέχτηκε.

Στην αγωγή της, η Πισιότα ανέφερε λεπτομερώς ότι έβγαζε επίσης επιπλέον 1 εκατομμύριο δολάρια από το OnlyFans μέχρι που ο 46χρονος ράπερ της ζήτησε να διαγράψει το λογαριασμό της το 2022.

Σε αντάλλαγμα, ο Γουέστ φέρεται να αύξησε τον μισθό της στα 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να αντισταθμίσει το χαμένο εισόδημα. Ωστόσο, φέρεται να μην προσάρμοσε ποτέ τον μισθό της.

Τα χυδαία μηνύματα που της έστελνε ο Κάνιε Γουέστ

Και λίγο μετά την αύξηση αυτή, ο ράπερ φέρεται να άρχισε να της στέλνει χυδαία μηνύματα. Μαζί με αυτά, φέρεται να μοιράστηκε σαφείς λεπτομέρειες για σεξουαλικές πράξεις που ήθελε να βιώσει, καθώς και φωτογραφίες και βίντεό του που συνευρίσκονταν με άλλες γυναίκες. Η Πισιότα φέρεται επίσης να έλαβε από τον Γουέστ προσωπικές φωτογραφίες «νυν και πρώην» υπαλλήλων της Yeezy – τόσο «ανδρών όσο και γυναικών».

Στη μήνυση, η Πισιότα περιγράφει λεπτομερώς πολλά άλλα περιστατικά με τον ράπερ, μεταξύ των οποίων ότι φέρεται να αυνανιζόταν ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο, να ρωτάει για το μέγεθος των γεννητικών οργάνων των φίλων της και μάλιστα φέρεται να την ανάγκασε να «βγάλει τη ζακέτα της ενώ ήταν στο γραφείο επειδή είπε ότι ‘κάλυπτε πάρα πολλά’».

Σε μια άλλη περίπτωση, φέρεται να τους κλείδωσε σε ένα δωμάτιο και να αυνανίστηκε δίπλα της. Ισχυρίστηκε επίσης ότι θύμωσε όταν εκείνη απέκρουσε κάθε πρότασή της να «βγει ραντεβού ή να κάνει σεξ» μαζί του.

Η απόλυσή της

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Πισιότα προήχθη σε προσωπάρχη πολλών εταιρειών του Κάνιε Γουέστ και της προσφέρθηκε μισθός 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, μόλις ένα μήνα αργότερα, την απέλυσε. Στην Πισιότα προσφέρθηκε αποζημίωση 3 εκατομμυρίων δολαρίων, την οποία επίσης φέρεται να μην έλαβε ποτέ.

Τώρα, στην αγωγή της, η Πισιότα ζητά αποζημίωση για παραβίαση σύμβασης και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments