Αθλητισμός

Μαρινάκης: Αξίζαμε το Conference League, παίξαμε με ομάδες επιπέδου Champions League

Μαρινάκης: Αξίζαμε το Conference League, παίξαμε με ομάδες επιπέδου Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: [369899] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών στα «Posidonia 2024» και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού, με τον σύλλογο να γράφει ιστορία με την κατάκτηση του Europa Conference League ενώ τον Απρίλιο είχε πανηγυρίσει και για το Youth League της ομάδας Νέων.

Ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που ήταν στον χώρο και όταν πήρε τον λόγο αναφέρθηκε στην ομάδα και στις επιδόσεις της τη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι άξιζε την ευρωπαϊκή επιτυχία της αντιμετωπίζοντας ομάδες επιπέδου Champions League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

«Η ομάδα των Nέων κατέκτησε το Youth League, δηλαδή το Champions League και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της UEFA που μία ομάδα κατακτά και τους δύο τίτλους.

Επομένως, νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα, που δείχνει ότι προέρχεται από σκληρή δουλειά στις ακαδημίες. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον των ομάδων και είναι πολύ καλό για τη χώρα.

Ήταν καλό και το αξίζαμε, παίξαμε με πολλές μεγάλες ομάδες. Την Άστον Βίλα, τη Φενέρ, τη Φιορεντίνα. Είναι ομάδες επιπέδου Champions League και τα πήγαμε καλά», ήταν τα λόγια του Μαρινάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments