Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ήττα από την Προ Ρέκο στον ημιτελικό του Champions League

Ολυμπιακός – Ήττα από την Προ Ρέκο στον ημιτελικό του Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: [369874] Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2023-2024 / 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι Ιταλοί επικράτησαν με συνολικό σκορ 13-11

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στην Προ Ρέκο, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης στο πόλο τα τελευταία χρόνια, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό του Champions League, μετά το 9-9 στην κανονική διάρκεια, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν ήταν το φαβορί, ήταν όμως αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στους Ιταλούς, οι οποίοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν πίσω με 4-2, με την Προ Ρέκο να διατηρεί σταθερά το προβάδισμα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν μπροστά με 7-5 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου, στο τέταρτο όμως ο Ολυμπιακός με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά και να προσπεράσει με 9-8, για να ισοφαρίσουν σε 9-9 οι Ιταλοί και να στείλουν τον ημιτελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι Δήμου (άουτ) και Γκίλλας (απέκρουσε ο Νέγκρι) ήταν μοιραίοι για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι με 4-2 στη σχετική διαδικασία και 13-11 συνολικό σκορ ηττήθηκαν και δεν θα καταφέρουν να διεκδικήσουν το 3ο Champions League της ιστορίας τους.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 3-3, 2-4 Τα πέναλτι: 4-2

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 2, Φοντέλι, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 1, Ίβοβιτς, Κάκαρης, Κοντέμι 1, Χάλοκ 1, Νέγκρι.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Γούβης, Γκίλλας, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 1, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments