Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Τρέλα” για τα εισιτήρια διαρκείας! Πάνω από 6.000

Ολυμπιακός: “Τρέλα” για τα εισιτήρια διαρκείας! Πάνω από 6.000

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Η κατάκτηση του Europa Conference League έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται και από τα εισιτήρια διαρκείας αφού 8 μέρες μετά την έναρξη της διάθεσής τους είναι περισσότεροι από 6.000 αυτοί που έχουν ανανεώσει την κάρτα τους.

Η κατάκτηση του Europa Conference League έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Η κατάκτηση του Europa Conference League έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται και από τα εισιτήρια διαρκείας αφού 8 μέρες μετά την έναρξη της διάθεσής τους είναι περισσότεροι από 6.000 αυτοί που έχουν ανανεώσει την κάρτα τους.

Με τη φετινή σεζόν να ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας τους, οι Ερυθρόλευκοι έβγαλαν στις 27 Μαΐου προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν έχοντας ως στόχο να ξεπεράσουν την περσινή επίδοση.

Οκτώ μέρες, λοιπόν, από την έναρξη της διάθεσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι περισσότεροι από 6.000 αυτοί που έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους. Σχεδόν ένας στους τρεις παλαιούς κατόχους, δηλαδή, έχει ήδη φροντίσει να εξασφαλίσει ότι θα έχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2024-25, μόνιμη θέση στο Καραϊσκάκη.

Οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, υπενθυμίζουμε, μπορούν να ανανεώσουν την κάρτα τους μέχρι και τις 11 Ιουνίου και ώρα 17:00, αφού από εκεί και πέρα θα αρχίσει η ελεύθερη διάθεση, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να είναι ικανοποιημένοι από την κίνηση μέχρι στιγμής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments