Αθλητισμός

Παναθηναικός Ολυμπιακός μπάσκετ: Αυτές είναι οι 12άδες των «αιωνίων»

Παναθηναικός Ολυμπιακός μπάσκετ: Αυτές είναι οι 12άδες των «αιωνίων»

Πηγή Φωτογραφίας: [370037] BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFFS / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Χωρίς έκπληξη οι 12άδες

Χωρίς έκπληξη οι 12άδες που επέλεξαν οι Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του πρώτου τελικού στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Όλα έτοιμα για την έναρξη των τελικών της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο Game 1 της σειράς (21:15).

Πριν λίγο έγιναν γνωστές οι επιλογές των δύο προπονητών για τις 12αδες του ντέρμπι των «αιωνίων», με τους Εργκίν Αταμάν και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην προχωρούν σε εκπλήξεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Για τους «πράσινους», εκτός έμεινε ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, που κόπηκε ως 7ος ξένος από την αναμέτρηση. Από πλευράς των φιλοξενούμενων, δεν θα αγωνιστούν οι Μουσταφά Φαλ (τραυματίας) και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα και Μόουζες Ράιτ, που δεν είναι δηλωμένοι στο εγχώριο ρόστερ.

Οι 12άδες του Game 1:

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου. Μαντζούκας.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ ,Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ, Παπανικολάου, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, Τανούλης, Μακ Κίσικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments