Lifestyle

400.000 εuρώ μέσα σε λίγες ώρες: Πάμπλοuτος ο Αργυρός, τόσα παίρνει για να τραγουδήσει σε πάρτι διασήμων

400.000 εuρώ μέσα σε λίγες ώρες: Πάμπλοuτος ο Αργυρός, τόσα παίρνει για να τραγουδήσει σε πάρτι διασήμων

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/argiros_konstantinos

Στα Ποσειδωνία 2024 στη μεγάλη παγκόσμια γιορτή της Ναυτιλίας, θα έλθουν στην Ελλάδα όλοι οι κορυφαίοι του πλανήτη.

Μέσα σε διάστημα 4-5 ημερών θα διοργανωθούν τουλάχιστον 200 καλέσματα και πάρτι από τους τους μεγάλους και ισχυρούς. Η Αθήνα και ο Πειραιάς για λίγες ημέρες από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου θα βρεθούν στο επίκεντρο της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Εφοπλιστές, μικρές και μεγάλες εταιρείες, brokers, κλπ. θα λάμψουν. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες εφοπλιστές κατέχουν το 17% του παγκοσμίου στόλου και το 32% του παγκοσμίου στόλου των τάνκερς.

Σύμφωνα με το mononews.gr, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο γνωστός αοιδός, θα πρωταγωνιστήσει σε τουλάχιστον 5 πάρτι μεταξύ άλλων της Εθνικής Τράπεζας, του Αλεκ Τομάζου, της Alliance κλπ. Αυτό που μαθαίνω ότι επίσης ότι το fee του Αργυρού, ΕΙΝΑΙ 80.000 ευρώ. Άρα ο Αργυρός, αφού θα εμφανιστεί σε τουλάχιστον 5 πάρτι, θα εισπράξει 400.000 ευρώ.​

Ένα μαγαζί στα… πόδια της: Η καλλονή Αλεξάνδρα Νίκα πήγε εκεί που τραγουδά ο Αργυρός και την χάζευαν όλοι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, το οποίο κατακλύστηκε από θαυμαστές και φίλους του τραγουδιστή.

Μία πληροφορία που ελάχιστοι γνώριζαν είναι πως στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού βρισκόταν η εκθαμβωτική σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, προσπαθώντας ήδη από την αρχή της σχέσης τους να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αλεξάνδρα Νίκα παρακολούθησε τον αγαπημένο της από τις σουίτες του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, συνοδευόμενη από την παρέα της. Η 25χρονη διακρίθηκε για τη διακριτικότητά της, αποφεύγοντας να τραβήξει την προσοχή των αδιάκριτων βλεμμάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments