Lifestyle

Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα για τα ασφαλιστικά μέτρα στη Super Κική- Υπονόησαν πως είμαι ομοφυλόφιλος

Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα για τα ασφαλιστικά μέτρα στη Super Κική- Υπονόησαν πως είμαι ομοφυλόφιλος

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/mavrikios_mavrikiou

"Άκουσα τον δικηγόρο της άλλης πλευράς να λέει ότι έδωσα δικαιώματα. Ντροπή του."

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη Super Κική, με τον ενάγοντα να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του με τη δικαστική απόφαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαυρίκιος Μαυρικίου (@mavrikios_mavrikiou)

Μιλώντας στο «Πρωινό» ο Κύπριος τόνισε ότι ουδέποτε έχει δώσει δικαίωμα να αμφισβητηθεί η σεξουαλικότητά του, κάτι που -για τον ίδιο- θίχτηκε από την Κική Λιτσάκη σε βίντεο το οποίο ανάρτησε πριν μήνες στα social media της και οδήγησε τους δυο τους στα δικαστήρια.

Αρχικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Δεν είναι καλή μέρα για την δικαιοσύνη. Είναι μια σκοτεινή μέρα. Αισθάνομαι από το πρωί πολύ βαθιά πληγωμένος, απογοητευμένος, ανακουφισμένος που έφυγα από την Ελλάδα μετά από 15 χρόνια και είμαι στην Κύπρο ανάμεσα σε ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν».

Όσο για τη δίκη, στην οποία δεν παραβρέθηκε και την υπεράσπιση της instagrammer, δήλωσε: «Άκουσα απερίφραστα τον δικηγόρο της άλλης κυρίας αυτής να λέει πριν λίγο ότι εγώ έδωσα δικαιώματα και υπονόησα κατά καιρούς με τις δηλώσεις μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος είτε ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού μου, ντροπή του. Ουδέποτε και το δηλώνω χωρίς να ανέχομαι επ’αυτού όλα αυτά τα χρόνια τα 34 μου που είμαι τώρα, είπα ή δήλωσα ή έκανα κάτι το οποίο να δίνει το δικαίωμα να θίγει τον εαυτό μου δημόσια ή να λέω κάτι».

Στην πορεία ξέσπασε για την απόφαση και ανέφερε ότι έλαβε χιλιάδες μηνύματα από κόσμο που του είπε «μπράβο που τα έβαλες με τη Super Κική».

«Θα γίνει καταγγελία»

Αναλυτικότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Είναι ντροπή τώρα να ερχόμαστε και να λέμε τέτοια πράγματα μετά από μια απόφαση που μακάρι να μπορούσα να σας πω αναλυτικά τι παίχτηκε εκεί μέσα. Γιατί εγώ δεν ήμουνα τα μέσα και τα έμαθα εκ των υστέρων από τη δικηγόρο μου. Η Ιλάειρα με χρειάζεται δίπλα της κι αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Ο ίδιος δεν φαίνεται να σταματάει εδώ καθώς όπως είπε, θα προχωρήσει σε καταγγελία. «Θα γίνει καταγγελία για αυτή την απόφαση να ξέρετε προχωράμε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν την δέχομαι όχι για μένα, νιώθω ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου την γυναίκα και το παιδί μου αλλά και τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβα χθες και μου είπαν “μπράβο επιτέλους ένας άνθρωπος βρέθηκε να τα βάλει μέσα το κορίτσι θίγει κατά καιρούς ηθικές, ανθρώπους, υπολήψεις οικογένειες χωρίς κανένα μετρό και όριο”. Είναι μαύρη μέρα πραγματικά και επικίνδυνο για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά».

Σε έντονο ύφος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Αμφισβητείται η σεξουαλική μου ταυτότητα χωρίς να δηλώσω κάτι άλλο, το ότι αμφισβητείται ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού μου».

Το παρασκήνιο γύρω από το βίντεο της Super Κικής

Πριν από λίγους μήνες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το ζευγάρι μέσα από ένα πάρτι ανακάλυψε μαζί με τους καλεσμένους στο πάρτι που διοργάνωσαν, ότι θα αποκτήσει κόρη.

Από το πάρτι αναρτήθηκαν πολλά βίντεο στα social media και η Super Κική έκανε μια σχετική ανάρτηση στο TikTok, χιουμοριστικού, ωστόσο, περιεχομένου. Η instagrammer ανέβασε ένα κλιπ με τους δυο μέλλοντες γονείς να μαντεύουν, το φύλο του μωρού, λίγο πριν το μάθουν. Το βίντεό της όμως, ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το βρήκε προσβλητικό προς τον ίδιο και τη σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments