Lifestyle

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια – Έχω τρία βράδια τα παιδιά»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια – Έχω τρία βράδια τα παιδιά»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ant1tv

«Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Είναι το Α και το Ω για μια σχέση»

Καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και μιλά για την προσωπική του ζωή αλλά και το τι θα άλλαζε από το παρελθόν του.

«Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Είναι το Α και το Ω για μια σχέση! Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Καταρχάς για να φτάσει στα παιδιά μου πρέπει να θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Και με τη δουλειά όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος γιατί μεγεθύνεται. Λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Έχουν ανοίξει πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία. Και επειδή δεν θέλω να γίνει με το ζόρι και κάτω υπό λάθος συνθήκες, είναι λίγο δευτερεύον. Ποτέ δεν λέμε ποτέ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official)

Έχω περάσει πολύ όμορφα και έχω περάσει καταπληκτικά με άτομα που μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές. Το πάει σε άλλο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα. Έχω πολλές εκκρεμότητες, έχω τα παιδιά μου πολλές ημέρες, μεγαλώνουν και το βάρος μου το ρίχνω εκεί. Έχω τρία βράδια τα παιδιά! Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα. Μέσα από αυτό μπήκε η προτεραιότητα τα παιδιά μου και επειδή είναι η φάση που μεγαλώνουν, να δώσω το βάρος μου εκεί. Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές για να είμαι εκεί στα παιδιά μου. Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει ένα παράπονο. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη».

«Εγώ ήμουν ο απόλυτος φλώρος στην εφηβεία μου, το απόλυτα καλό παιδί. Ήμουν πολύ συνεργάσιμος. Τελείωσα τρεις ξένες γλώσσες και το σχολείο χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα. Έδωσα Πανελλήνιες για να πάρω την αναβολή του στρατού. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πράγματα. Και προσωπικά και επαγγελματικά».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments