Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Βρήκαμε ένα ψεύτη μεγαλύτερο του Τσίπρα [vid+pics]

Άδωνις Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Βρήκαμε ένα ψεύτη μεγαλύτερο του Τσίπρα [vid+pics]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Την άποψη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης λέει ασύστολα ψέματα όλο το τελευταίο διάστημα, υποστήριξε, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όταν μπει ορκωτός λογιστής θα κλάψουν μανούλες

Την άποψη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης λέει ασύστολα ψέματα όλο το τελευταίο διάστημα, υποστήριξε, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο υπουργός Υγείας  αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου, κατέρριψε την κατηγορία περί δήθεν «αδιευκρίνιστου», στηλίτευσε το πόθεν έσχες Κασσελάκη και έδωσε τις προβλέψεις του εν όψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης.

Βρωμερή και χυδαία η ιστορία του Οικονόμου

Αναλυτικότερα, ερωτηθείς για τις πρόσφατες τοποθετήσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Οικονόμου, ο υπουργός Υγείας απάντησε χωρίς περιστροφές: «Πλέον, δεν βγάζω άκρη με τους Συριζαίους. Φοβερή η καταγγελία του κ. Οικονόμου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Νίκος Βούτσης και Τασία Χριστοδουλοπούλου συμφώνησαν να διοριστεί η κόρη της Χριστοδουλοπούλου στη Βουλή. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Γιώργος Βαρεμένος τα πήραν από τον Μητσοτάκη, χρηματίστηκαν από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για να συγκαλύψουν το πόθεν έσχες του. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μπορούμε να μιλήσουμε σοβαρά; Επάνω σε ποια βάση; Όλη αυτή η ιστορία του Οικονόμου είναι χυδαία και βρώμικη. Και το πόθεν έσχες ελέγχθηκε επί τρία χρόνια από τη Βουλή με πλειοψηφία σε Βουλή και επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάνθηκε πως ο κύριος Μητσοτάκης είναι απολύτως εντάξει».

Να κοπεί το παραμύθι περί δήθεν «αδιευκρίνιστου»

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτήθηκε για την κατηγορία περί αδιευκρίνιστου που διατυπώνουν εναντίον ηγεσία και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε ό,τι με αφορά», απάντησε ο υπουργός Υγείας, «οι Συριζαίοι με αποκαλούν αδιευκρίνιστο. Όμως, εμένα με κατηγόρησαν ότι έλαβα 2 εκατομμύρια ευρώ από τη Νοβάρτις. Ωστόσο, ο εισαγγελέας είπε πως εγώ έκανα τα ανάποδα, σε βάρος των όσων με κατηγορούσαν. Η Νοβάρτις δεν ευνοήθηκε και μάλλον πήγε χειρότερα. Και ως προς το αδιευκρίνιστος, το 2021 η υπόθεση αρχειοθετήθηκε. Πίστευα πως το 2023, οι Συριζαίοι θα είχαν αντιληφθεί το λάθος τους σε βάρος μου. Κάθε εισόδημα δηλωθέν που δεν προέρχεται από μισθοδοσία είναι αδιευκρίνιστο. Αυτά που είναι αδιευκρίνιστα στην όγδοη σελίδα είναι διευκρινισμένα στην δωδέκατη σελίδα του κειμένου. Η κ. Τουλουπάκη έλεγξε τα πάντα και δεν βρήκε το παραμικρό σε βάρος μου.

Και θέλω να προσθέσω πως ο Κασσελάκης είπε στον Χατζηνικολάου ότι δεν είναι υποχρεωμένος να πουλάει επιστολές του Ιησού. Ο Κασσελάκης αποθέωνε με σειρά άρθρων τον κ. Μητσοτάκη. Είναι άρθρα στον Εθνικό Κήρυκα. Ας είναι ο κ. Κασσελάκης πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται σε μένα. Δεν πουλούσα χειρόγραφα του Ιησού, αλλά τα χειρόγραφα της Νεκράς Θαλάσσης».

Σε όλα τα καφενεία γελάνε με το πόθεν έσχες Κασσελάκη

Ερωτηθείς, ειδικότερα, για το πόθεν έσχες που παρουσίασε ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «από χθες σε όλα τα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη. Θυμίζει την ταινία Ο άφραγκος Ωνάσης. Διαψεύστηκε η εικόνα του ζάμπλουτου που δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Είναι ένας ευκατάστατος ένθρωπος, ένας μεσαίος άνθρωπος, αλλά με ενοχλεί που μας κορόιδευε. Με ενοχλεί που μας παρουσίαζε τον εαυτό του σαν ζάμπλουτο.

Έχει δυο σπίτια και δυο πανάκριβα αυτοκίνητα. Όμως αυτή δεν είναι η εικόνα του ζάμπλουτου εφοπλιστή που μας είχε παρουσιάσει. Και θέλω να μας εξηγήσει πώς έβγαλε τα λεφτά που λέει πως έβγαλε. Στην εταιρεία που δούλευε, η εταιρεία είναι οκτώ εκατομμύρια μέσα. Έχω την εντύπωση ότι ο Κασσελάκης λέει ψέματα. Βρήκαμε έναν ψεύτη μεγαλύτερο του Τσίπρα. Ο Τσίπρας βρήκε τον δάσκαλό του. Όταν ο ορκωτός λογιστής κάνει έρευνα, θα κλάψουν μανούλες. Αυτό το excel τον έχει μπλέξει πολύ άσχημα. Αυτό που παρουσίασε δεν βγάζει νόημα. Και το Ντελαγουέρ δεν το ανέφερε, γιατί είναι φορολογικός παράδεισος».

Η ΝΔ θα επιτύχει το στόχο του 33%

Τέλος, κληθείς να δώσει τα προγνωστικά του για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, ο Άδωνις σημείωσε πως «η ΝΔ θα πιάσει το 33%. Ο κόσμος έχει καταλάβει πως η εικόνα ότι η δεύτερη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι χειρότερη από την πρώτη έχει αρχίσει να ανατρέπεται. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα. Εκτιμώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πτωτική τάση», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments