Πολιτική

Ανδρουλάκης: To ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών [vid]

Ανδρουλάκης: To ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ανδρουλάκης: To ΠΑΣΟΚ θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών [vid]

«Τo Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη είναι excel»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος μέχρι την 9η Ιουνίου και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Ευαγγελάτου στην εκπομπή «LIVE NEWS», όπου μίλησε για τα social media, το Πόθεν Έσχες του κ. Κασσελάκη και το κλίμα που εισπράττει αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 04/06, είπε πως το κλίμα είναι πολύ καλό για το ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ είμαι αισιόδοξος, κάτι που πηγάζει από το ότι βλέπω πως οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως το βράδυ των εκλογών θέλουν να υπάρχει μια ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση, για να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση της ΝΔ. Πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά την Κυριακή».

Σε σχέση με τα σχόλια που δέχεται, τα οποία αφορούν το γεγονός πως δεν χρησιμοποιεί πολύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι για να τα χρησιμοποιούμε και όχι για να μας χρησιμοποιούν. Θεωρώ πως οι πολίτες θέλουν λύσεις για τα προβλήματά τους και το να χάνουμε τον χρόνο μας με το να κάνουμε βίντεο στο TikTok, δεν υπηρετούμε τον λόγο και τον ρόλο που θέλουν από εμάς οι πολίτες. Εάν κάποιος δίνει όλη την ενέργεια σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, δεν είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω, αλλά δεν θέλω να το ακολουθήσω».

Αναφερόμενος στη ΝΔ και τις ευρωεκλογές

«Βάζει πήχη το ’19 και όχι το ’23. Το κάνει, γιατί γνωρίζει ότι τα ποσοστά είναι πολύ μικρότερα. Ακόμη και εάν βάζει αυτόν τον πήχη η ΝΔ, εμείς θα είμαστε πολύ παραπάνω και από τις εθνικές εκλογές. Λένε: “Ψηφίστε ΝΔ, να πάμε σε μία καλύτερη Ευρώπη” και σε όλους τους δείκτες ευημερίας είμαστε στον πάτο της Ευρώπης. Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη δημιουργεί τη μεγαλύτερη αύξηση κερδών, αναδιανομή πλούτου προς όφελος των ισχυρών και εις βάρος της μεσαίας τάξης».

Σε σχέση με την ευρωβουλή, όταν ήταν και εκείνος ευρωβουλευτής, είπε:

«Το ότι κάθε καλοκαίρι έρχονται δωρεάν πυροσβέστες, επίγεια και πτητικά μέσα, και θα πάρουμε και δύο Canadair με μειωμένη τιμή είναι με την υπογραφή μου. Υπάρχει μία υπογραφή και η υπογραφή είναι δική μου, όχι του κ. Μητσοτάκη. Ως εισηγητή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όλων των κομμάτων έχει εμένα και όχι τον κ. Μητσοτάκη. Υπό γερμανική προεδρία δεν βρίσκαμε εύκολη συμφωνία, με τους Πορτογάλους το βρήκαμε. Πρέπει να σκεφτεί ο πολίτης και πώς μεταφράζεται η ψήφος του προς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βολεύει κάποιους να ακουστούν τα ευρωπαϊκά θέματα. Βολεύει τον κ. Μητσοτάκη να πει πως άμα ψηφίσουν αυτόν, ενισχύουν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που δεν έκανε τίποτα;».

Τo Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη είναι Excel

«Ο κ. Κασσελάκης έχει μέγα ταλέντο. Εμφανίζει τις υποχρεώσεις του ως παραχωρήσεις. Δεν είναι Πόθεν Έσχες αυτό, αλλά excel. Όλο αυτό το σόου μόνο τον κ. Μητσοτάκη βοηθάει, γιατί δεν συζητάμε για τα προβλήματα της κοινωνίας λίγο πριν από τις ευρωεκλογές. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το βράδυ της Κυριακής ο μεγάλος νικητής των εκλογών. Όταν ο λαός καταλάβει ότι είμαι και είμαστε πιο χρήσιμοι, τότε θα κυβερνήσω. Εγώ θα σας κάνω μία εκτίμηση: Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πάει καλά με την οικονομία. Σε αυτό εγώ θέλω να νιώθει ο πολίτης πως σε αυτή την ασυδοσία θα έχει δίπλα του τη δημοκρατική παράταξη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments