Πολιτική

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Οικονόμου για τα “πόθεν έσχες” – Άδειασμα από Κεχαγιά

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Οικονόμου για τα “πόθεν έσχες” – Άδειασμα από Κεχαγιά

Πηγή Φωτογραφίας: fb Θανάσης Οικονόμου//Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Οικονόμου για τα "πόθεν έσχες" - Άδειασμα από Κεχαγιά

Άνω-κάτω τις τελευταίες ώρες ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του στενότατου συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη Θανάση Οικονόμου

Αναστάτωση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του μέλους της Κ.Ε. Θανάση Οικονόμου περί «σκιών» και «συνδιαλλαγών» στελεχών του κόμματος στη διάρκεια του ελέγχου του «πόθεν έσχες» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ατυχή παρέμβαση τη συγκεκριμένη στιγμή χαρακτήρισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας τη δήλωση Οικονόμου, εκφράζοντας επιφυλάξεις για το αν έγινε σωστή δουλειά στον έλεγχο των «πόθεν έσχες» και επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα.

Έξαλλος ο Βαρεμένος: Όσα είπε περί «συναλλαγών» είναι αθλιότητες 

Έξαλλος με τον Θανάση Οικονόμου είναι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος για τους υπαινιγμούς που άφησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής για «συναλλαγές» όσον αφορά τον έλεγχο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν τον αναγνωρίζω ως πρώην σύντροφο τον κ. Οικονόμου. Προφανώς είναι πολύ διπρόσωπος. Όσα είπε είναι αθλιότητες και θα δώσει λόγο εκεί που πρέπει να δώσει», είπε αρχικά ο κ. Βαρεμένος.

«Ο κ. Οικονόμου να πει συγκεκριμένα τι εννοεί. Εγώ βάδισα θεσμικά, αντιμετώπισα δύσκολες υποθέσεις. Στην πολιτική δεν παίζουν όλα, εδώ φτάσαμε σε αδιανόητο στάδιο. Να μας πει, τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή; Ο ίδιος μπορεί να ξέρει, να έχει πείρα από αυτά. Εγώ αποτιμώντας τον όρο βλέπω ότι έχει βαρύ φορτίο νομικό και αν υπάρχει Δικαιοσύνη, θα δώσει την απάντηση. Ο κ. Κασσελάκης να μας πει, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα με τον κ. Οικονόμου, να μας πει τι εννοεί ο κ. Οικονόμου», πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους, ο Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για «ένα βρώμικο σύστημα που πέντε μέρες πριν από τις εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε χυδαίες επιθέσεις απέναντι σε μια γυναίκα, την κ. Αχτσιόγλου, που ενορχηστρώνει ο μετεωρίτης Κασσελάκης, πατώντας πάνω σε μια βάρκα μισογυνισμού».

«Έχουμε μια αντιπαράθεση αυτές τις ημέρες με έναν επιδειξία αρχηγό, έναν μετεωρίτη, που καλεί τα κανάλια να δείξει πόσο ωραία σπίτια έχει στο Κολωνάκι, στις Σπέτσες, στη Νέα Υόρκη. Όλα πίστευα ότι θα τα ακούσω, όχι και αυτά που άκουσα. Τη μια πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την άλλη στο μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάννη», κατέληξε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Βαρεμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments