Πολιτική

ΝΔ: Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει τις συνεντεύξεις-Τιτανικούς και το μπαράζ νέων ψεμάτων

ΝΔ: Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει τις συνεντεύξεις-Τιτανικούς και το μπαράζ νέων ψεμάτων

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Η ΝΔ κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη πως «ψεύδεται χυδαία και ασύστολα όταν χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για μη υποβολή πόθεν έσχες το ότι δεν λειτουργεί ακόμα η νέα πλατφόρμα».

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η ΝΔ στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφορικά με το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα είπε για τους λόγους που δεν υπέβαλε ακόμα τη δήλωση για την περιουσιακή του κατάσταση.

Μάλιστα, η Πειραιώς σημειώνει πως «ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει τις συνεντεύξεις-Τιτανικούς και το μπαράζ νέων ψεμάτων».

Και σχολιάζει πως «απόψε είπε ότι περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να υποβάλει κανονικό πόθεν έσχες, ενώ μπορεί κάλλιστα να υποβάλει αρχική δήλωση πόθεν έσχες και μέσω της υπάρχουσας εφαρμογής που λειτουργεί κανονικά (βλ. συνημμένο screen shot από την πλατφόρμα). Κανείς δεν τον εμποδίζει!».

«Σε κάθε συνέντευξη σπάει τα ρεκόρ της προηγούμενης, αν καταφέρει να την ολοκληρώσει…» «Ψεύδεται χυδαία και ασύστολα όταν χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για μη υποβολή πόθεν έσχες το ότι δεν λειτουργεί ακόμα η νέα πλατφόρμα», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, προσθέτει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Απόψε, μας είπε με στόμφο πως έχει έτοιμα όλα τα έγγραφα για να υποβάλει το πόθεν έσχες, ενώ μόλις χθες έλεγε στους ψηφοφόρους του στη Θεσσαλονίκη ότι περιμένει τα έγγραφα από το IRS».

«Δεν ξέρουμε πόσα ψέματα και πόση κοροϊδία χωράνε σε μία συνέντευξη του κ. Κασσελάκη. Το σίγουρο είναι ότι σε κάθε συνέντευξη σπάει τα ρεκόρ της προηγούμενης, αν καταφέρει να την ολοκληρώσει…», καταλήγει δηκτικά η Νέα Δημοκρατία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments