Πολιτική

Ο Κασσελάκης στρέφεται κατά του Ανδρουλάκη και κατά του ΠΑΣΟΚ

Ο Κασσελάκης στρέφεται κατά του Ανδρουλάκη και κατά του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Όσο ασχολούμαστε με τον κ. Κασσελάκη, κερδίζει ο Μητσοτάκης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Μέσα στην πολιτική περιδίνηση στην οποία φαίνεται πως έχει παγιδευτεί ο Στέφανος Κασσελάκης –με το «πόθεν έσχες» και τις ασταμάτητες παλινωδίες– αποφάσισε να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. Γιατί; Ισως επειδή θεωρεί ότι η μάχη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι χαμένη. Ισως επειδή αναγνωρίζει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ως έναν αδύναμο κρίκο και μπορεί να τον νικήσει σε προσωπικό επιπεδο στη μάχη για την κυριαρχία της ευρύτερης Κεντροαριστεράς. Ισως επειδή υπάρχει η εκτίμηση κάποιων ότι παρά τις μετρήσεις των δημοσκοπήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα δεύτερος εν όψει της κάλπης της 9ης Ιουνίου. Μιλώντας λοιπόν στο Ηράκλειο, το βράδυ της Τρίτης, και αφού επικαλέστηκε πολλές φορές τον Ανδρέα Παπανδρέου, στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργό, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάμε σήμερα; Πιστεύετε ότι αν έβλεπε από μια μεριά ο Ανδρέας Παπανδρέου τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθούμενο από την ΕΥΠ, να σιωπά και να ζαρώνει μπροστά στον Μητσοτάκη, θα ήταν ευχαριστημένος; Ο Ανδρέας όχι μόνο θα είχε κάνει τη μήνυση που ο Ανδρουλάκης φοβάται να κάνει, αλλά με όχημα την παρακολούθησή του θα είχε γκρεμίσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Ή μήπως ο Ανδρέας Παπανδρέου θα ήταν περήφανος για το ιστορικό κόμμα που ίδρυσε, βλέποντάς το σήμερα να γίνεται φυτώριο στελεχών της ΝΔ; Κάνουν το αγροτικό τους στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ύστερα πάνε και γίνονται υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του Μητσοτάκη. Αυτό δεν είναι η προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη η χώρα. Γιατί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν ήταν ποτέ συμπλήρωμα της Δεξιάς». Στον κ. Κασσελάκη απάντησε, με έναν τρόπο, ο κ. Ανδρουλάκης, το πρωί της Τετάρτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Όσο ασχολούμαστε με τον κ. Κασσελάκη, κερδίζει ο Μητσοτάκης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για να συνεχίσει: «Eίναι τόσα τα σοβαρά κοινωνικά ζητήματα κι εμείς ασχολούμαστε με ένα συνεχιζόμενο σόου. Όσο ασχολούμαστε με αυτά, χάνουμε χρόνο από τα να ασχοληθούμε με τα πολύ μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. Είναι αγένεια του κ. Κασελλάκη να μου κάνει επίθεση και μάλιστα μέσα από την ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Ηράκλειο Κρήτης». «Πάει πολύ να μιλάει ο κ. Κασσελάκης για τον Ανδρέα Παπανδρέου, ειδικά όταν έχεις δίπλα Αντώναρο, Αποστολάκη και από τη στιγμή μάλιστα που κι εσύ ο ίδιος ήσουν πρώην οπαδός και υποψήφιος υπουργός του Μητσοτάκη το 2019», προσέθεσε. Ο κ. Ανδρουλάκης, σχολίασε και το σόου του κ. Κασσελάκη με την παρουσίαση του πόθεν έσχες. «Ούτε ο Σεφερλής να το είχε σκηνοθετήσει…» =

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments