Πολιτική

Πέτσας: Δυναμικά παρών στην κατάσβεση της φωτιάς στη Ν. Δροσοπηγή [vid,pics]

Πέτσας: Δυναμικά παρών στην κατάσβεση της φωτιάς στη Ν. Δροσοπηγή [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Πέτσας: Δυναμικά παρών στην κατάσβεση της φωτιάς στη Δροσόπολη [pics,vid]

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά

Το δυναμικό παρών έδωσε στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στην Δροσοπηγή – Κρυονέρι ο κ. Στέλιος Πέτσας.

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε ενεργά στο σβήσιμο της πυρκαγιάς, η οποία εκδηλώθηκε σε μια ρεματιά της, πλούσιας σε βλάστηση και σε φυσικό πλούτο, περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της φωτιάς, ο κύριος Πέτσας συνέδραμε το έργο των πυροσβεστών, φτάνοντας σχεδόν ταυτόχρονα μαζί τους στο μέτωπο, καθώς περιόδευε στην Άνοιξη.

Μετά την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση, η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο και αυτή τη στιγμή, είναι χωρίς ενεργό μέτωπο. Ο κ. Πέτσας συνεχάρη τον Επικεφαλή και τους Πυροσβέστες, καθώς και τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης και τους Εθελοντές που έσπευσαν από τα εθελοντικά κλιμάκια Κρυονερίου, Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης και Ροδόπολης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την πληροφόρηση της ίδιας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κινητοποιήθηκαν 34 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 11 οχήματα, δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Την προσπάθεια κατάσβεσης συνεπικουρούν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρα οχήματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι λόγω της πυρκαγιάς διενεργούνται σημαντικές εκτροπές κυκλοφορίας: • Λ. Κρυονερίου και Κολοκοτρώνη δεν κινούνται τα οχήματα προς την οδό Κολοκοτρώνη • Από οικισμό Δροσοπηγή προς Κρυονέρι • Λ. Κρυονερίου και Λεύκης τα οχήματα δεν κινούνται προς την οδό Λεύκης • Κολοκοτρώνη και Λεύκης στην Ι.Μ. Κοσμοσωτήρος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments