Πολιτική

Ρένα Δούρου: Όλα εδώ πληρώνονται για τον Μητσοτάκη, την ακροδεξιά και την Συμφωνία των Πρεσπών

Ρένα Δούρου: Όλα εδώ πληρώνονται για τον Μητσοτάκη, την ακροδεξιά και την Συμφωνία των Πρεσπών

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ψηφίζουμε, κάνουμε αντεπίθεση στην ακροδεξιά, επιλέγουμε όσους πάλεψαν για την καθημερινότητά μας όπως για τα Τέμπη - Στον 105,5 η τομ. Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που έχει ευρωδιακήρυξη για το τι θα κάνει στην Ευρωβουλή, είναι το μόνο κόμμα που δεν διάλεξε υποψηφίους ο πρόεδρος και το κομματικό κονκλάβιο αλλά τα μέλη του και οι πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά ένα exit poll για να διατηρήσει την αλαζονεία του 41%, φοβάται ότι μετά από έξι χρόνια ακροδεξιάς διαπαιδαγώγησης των πολιτών αυτοί θα προτιμήσουν το ορίτζιναλ αντί για την ρέπλικα της ΝΔ, οι πολίτες και ειδικά οι νέοι πρέπει να ψηφίσουν, να αντιταχθούν στην ακροδεξιά, να επιλέξουν αυτούς που έδωσαν μάχες για την καθημερινότητά τους, με όρους ζωής και θανάτου όπως έδειξαν τα Τέμπη, όπως περιέγραψε στον 105,5 Στο Κόκκινο και τον Νίκο Μουρατίδη η τομεάρχης Εξωτερικών Ρένα Δούρου.

«Οι ευρωπαϊκές κάλπες είναι κάτι πολύ σημαντικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τελευταίο διάστημα τις παρουσιάζει ως φθηνό exit poll για το κόμμα του, που δεν θα χρειαστεί να το πληρώσει, το πληρώνουμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες με το χρόνο και τα έξοδά μας … μας ζητάει λοιπόν να προσέλθουμε στις κάλπες για να αποδείξει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι αυτή η αλαζονεία του 41% θα διατηρηθεί», είπε η κα Δούρου.

Θύμισε επίσης ότι «δεν ήταν πάντα αυτονόητο ότι ψηφίζουμε, ιδίως εμείς οι γυναίκες … κάποιοι κυριολεκτικά έδωσαν το αίμα τους … τώρα, τι ψηφίζουμε; … Ψηφίζουμε για την καθημερινότητά μας. Δεν είναι απλά “γραφειοκράτες των Βρυξελλών”, αν δεν υπήρχαν οι έντιμοι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην εθνική αντιπροσωπεία της πατρίδας μας, η κα Καρυστιανού δεν θα είχε βήμα … δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός παρακολουθεί τους αξιωματούχους των τριών Όπλων και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ … ότι όχι μόνο παρακολουθούσε τους ανθρώπους που φυλούν σύνορα, αλλά και ότι αυτά τα κακόβουλα λογισμικά τα παράνομα κατά το Ενωσιακό Δίκαιο και κατά το Σύνταγμά μας εμείς τα εξάγαμε κιόλας».

«Θέλω να πω ιδίως στους νέους και στις νέες ότι το να ψηφίσεις εκπρόσωπο της πατρίδας σου στο Ευρωκοινοβούλιο δεν είναι κάτι που δεν σε αφορά. Αφορά την ζωή μας όπως την αφορά η Δημοτική Αρχή στο Δήμο μας, ο εκπρόσωπός μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο … Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μοναδικό κόμμα στην χώρα που βαίνει προς τις Ευρωεκλογές έχοντας διακήρυξη, δεσμεύσεις για το τι θα συμβεί εφόσον εκλεγούν οι εκπρόσωποί του στην εθνική αντιπροσωπεία. Δεν υπάρχει κανένα κόμμα, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τα υπόλοιπα, που να έχουν ευρωδιακήρυξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επίσης είναι το μοναδικό κόμμα που δεν συνέταξε ευρωψηφοδέλτιο ανάλογα με τις προτιμήσεις του προέδρου του και ενός “κονκλαβίου” … είπε στα μέλη του και στους πολίτες “ελάτε εσείς να υποδείξετε ποιοι θα σας εκπροσωπούν στο Ευρωκοινοβούλιο”».

Υπογράμμισε επίσης ότι «τα ακροδεξιά κομματίδια, η Ελληνική Λύση, οι Σπαρτιάτες, η Νίκη, έχουν αποκτήσει ακροατήριο … δημιουργήθηκαν από τον τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ διαπαιδαγώγησαν και εκφάσισαν την κοινωνία. Προτιμούν να έχουν αυτά τα ακροδεξιά κομματίδια ως ανάχωμα στη δυσαρέσκεια, την αγανάκτηση, την απόγνωση, να ανατρέψει την προσπάθεια αντεπίθεσης της μεγάλης αριστερής, δημοκρατικής παράταξης … αλλά όλα εδώ πληρώνονται, η τοκογλυφία. Φοβάται ότι αυτή η διαπαιδαγώγηση των τελευταίων έξι ετών, το να μαγαρίζεις τα σύμβολα της ορθόδοξης πίστης, την ελληνική σημαία, με σκουπόξυλα στο κεφάλι και ψευτοκαλόγερους, να λες για την Συμφωνία των Πρεσπών ότι ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς θα την αντάλλασαν με τις συντάξεις, αυτό θέριεψε … φοβάται ότι ο ελληνικός λαός αντί για τη ρέπλικα και το ψευδεπίγραφο “πατριωτικό” θα ψηφίσει το ορίτζιναλ».

Όπως και να έχει, υπογράμμισε η κα Δούρου:

Πρώτα, ψηφίζουμε, γιατί η αδιαφορία και η απάθεια είναι το λίπασμα στην ακροδεξιά Δεύτερον, κάνουμε αντεπίθεση στην ακροδεξιά Τρίτον, επιλεγουμε τους ανθρώπους που τα τελευταία 5 χρόνια πάλεψαν για την καθημερινότητά μας, κυριολεκτικά με όρους ζωής και θανάτου όπως έδειξε το τεχνολογικό δυστύχημα των Τεμπών Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη και όσα αναφέρθηκαν για την επίσκεψη Κασσελάκη και κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Παλαιστίνη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments