Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο πλευρό των Πυροσβεστών

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο πλευρό των Πυροσβεστών

Πηγή Φωτογραφίας: [358470] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Στην κοινή Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν Σωματεία Μόνιμων, Πενταετών και Εποχικών πυροσβεστών μπροστά από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας και Υπεύθυνος του Τομέα Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς και ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χάλαρης.

«Στηρίζουμε τους πυροσβέστες της χώρας στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους για:

• Πληρωμή της υπερεργασίας τους.

• Την ομογενοποίηση του πυροσβεστικού προσωπικού.

• Την κάλυψη των 3.600 κενών στο Πυροσβεστικό Σώμα και την αξιοποίηση του ήδη εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού των συμβασιούχων πυροσβεστών.

• Την ένταξή τους στα Επικίνδυνα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Καλούμε την κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να σταματήσει τον εμπαιγμό των πυροσβεστών και να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους ενόψει μάλιστα ενός πολύ δύσκολου καλοκαιριού.

Καλά τα πολλά και ωραία λόγια της κυβέρνησης αλλά χρειάζονται και πράξεις για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος σε προσωπικό και μέσα.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments