Ελλάδα

Σύμη: Ώρες αγωνίας για τον Μάικ Μόσλι – Το σημείο που είδαν για τελευταία φορά τον παρουσιαστή του BBC

Σύμη: Ώρες αγωνίας για τον Μάικ Μόσλι – Το σημείο που είδαν για τελευταία φορά τον παρουσιαστή του BBC

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σύμη: Ώρες αγωνίας για τον Μάικ Μόσλι - Το σημείο που είδαν για τελευταία φορά τον παρουσιαστή του BBC

Η φωτογραφία πριν χαθούν τα ίχνη του και η διαδρομή που ακολούθησε

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό γνωστού παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται στην Σύμη, όπου βρισκόταν για διακοπές με την σύζυγό του.

Τα ίχνη του Μάικλ Μόσλι χάθηκαν όταν επέστρεφε με τα πόδια από παραλία του νησιού ακολουθώντας ένα μονοπάτι. Η γυναίκα του δεν μπορούσε να τον εντοπίσει και ειδοποίησε την αστυνομία όπου μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Μάικλ Μόσλι, τηλεοπτικού γιατρού του ΒΒC, πριν χαθούν τα ίχνη του στην Σύμη. Ο Dr Μόσλι είναι ένας από τους πιο γνωστούς τηλεαστέρες στην Βρετανία με εμφανίσεις στο This Morning και στο The One Show.

maik-mosli-fotografia

Παρουσιάζει ντοκιμαντέρ για το BBC με θέματα για την διατροφή, την άσκηση και την υγεία του εγκεφάλου. Πολλές φορές έχει στο πλευρό του την σύζυγό του Κλερ Μπέιλι, επίσης γιατρό.

Ψάχνουν τη διαδρομή που ακολούθησε

Χθες, στη 1.30 το μεσημέρι, ο Μάικλ Μόσλι φεύγει μόνος με τα πόδια από την παραλία του Αγίου Νικολάου όπου βρισκόταν με την σύζυγό του και κατευθύνεται προς τον οικισμό Πέδι ακολουθώντας ένα μονοπάτι.

simi-maik-mosli-diadromi

Ο κ. Λευτέρης Παπακαλοδουκας, δήμαρχος Σύμης, λέει: «Είναι ένα περιπατητικό μονοπάτι, όχι πολύ δύσκολο, αλλά ούτε και εύκολο. Μέχρι το Γιαλό είναι περίπου μισή ώρα με τα πόδια, δεν ξέρουμε αν ακολούθησε αυτό το δρόμο και χάθηκε, λόγω και της υπερβολικής ζέστης».

Σκανάρουν το νησί με drone

Στη Σύμη σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου. Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Ρόδο έχει μεταβεί στο νησί, ενώ στις έρευνες των αστυνομικών και των εθελοντών που σαρώνουν την περιοχή αναμένεται να συνδράμει και ένας εκπαιδευμένος σκύλος και ελικόπτερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments