Focus

6 designer experts και πώς κάνουν curation στον χώρο τους

6 designer experts και πώς κάνουν curation στον χώρο τους

Πηγή Φωτογραφίας: GLOW.GR

Αντλήστε έμπνευση από τις προτάσεις τους...

Αναζητάτε την τέλεια αφορμή για να ανανεώσετε τους χώρους σας; Εμείς σας τη δίνουμε με αυτό το άρθρο, στο οποίο παρουσιάζουμε 6 από τους πιο επιτυχημένους interior designers και πώς αυτοί διακοσμούν τις αγαπημένες τους γωνιές. Μιλώντας στο net-a-porter.com, αποκάλυψαν τις προτάσεις που πρόκειται να κάνουν level-up στις κατοικίες σας. Take a look!

Ulla Johnson: Για το καθιστικό της στην εξοχική κατοικία της στο Long Island

«Κοχύλια, κεραμικά, καλάθια – κάθε λεπτομέρεια έχει μια ανάμνηση και μια ιστορία μέσα της», λέει η Ulla Johnson για τα αντικείμενα με νόημα που έχουν βρει «σπίτι» στην παραθαλάσσια κατοικία της στο Montauk. «Όλα έχουν να κάνουν με την ιδέα του layering. Θυμηθείτε ότι κατά τη διάρκεια μιας ζωής, οι χώροι μας συνεχίζουν να εξελίσσονται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cabana Magazine (@cabanamagazine)

Sophia Roe: Για το cool διαμέρισμά της στην Κοπεγχάγη

«Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου συλλέκτη, κάτι που δεν ταιριάζει με την cleaning αισθητική προσέγγιση της Σκανδιναβίας», λέει η Sophia Roe. «Έχω μεγάλη αγάπη για τα αντικείμενα στο σπίτι μου και λάτρευα τις ιστορίες που τα συνοδεύουν. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για την ντουλάπα μου: Αναμειγνύω το vintage με το σύγχρονο και το τολμηρό με το εύθραυστο. Βρίσκω πάντα ευχαρίστηση στο να ψάχνω υφάσματα που αλληλοσυμπληρώνονται και δημιουργούν μαζί μια νέα ιστορία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Roe (@sophiaroe)

Anissa Kermiche: Για το carefree υπνοδωμάτιό της στο σπίτι της στο Λονδίνο

Όπως είναι φυσικό, για μια σχεδιάστρια που φημίζεται για την statement αισθητική της και τα καμπυλωτά κεραμικά της που εξυμνούν τη γυναικεία σιλουέτα, η Anissa Kermiche θέλει ότι η αίσθηση του χιούμορ να διαπερνά και τον χώρο της. «Σε κάθε πτυχή της ζωής, πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να γελάς – δυσκολεύομαι να αλληλεπιδράσω με ανθρώπους που παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά. Είναι πολύ σημαντικό να επιδιώκουμε το χιούμορ, κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη».

JJ Martin: Για την Μιλανέζικη κουζίνα της

Η JJ Martin εισήγαγε ένα ζωντανό mix&match style που συνθέτει την αισθητική της κουζίνας της. «Είναι ο τέλειος συνδυασμός των προτιμήσεων και της δημιουργικής μου διαδικασίας – η μία πλευρά του δωματίου είναι του 19ου αιώνα, η άλλη πλευρά είναι κομψό ιταλικό σύγχρονο design της δεκαετίας του ’90 και, στη μέση, έχεις ένα mid-century dining tableμε καρέκλες Thonet που ανακάλυψα σ’ ένα vintage site και κάλυψα με ύφασμα La DoubleJ… Ο συνδυασμός των εποχών είναι η ταυτότητά μου».

Laila Gohar: Για το party-ready dining room της στην Νέα Υόρκη

«Μου αρέσει να διοργανώνω πάρτι και να προσκαλώ φίλους, συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Είναι πάντα πολύ εκλεκτικά και συνδυασμένα, αλλά με ένα στιλ και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι πολύ προσωπική… Μου αρέσει να συνδυάζω επιτραπέζια αξεσουάρ, με ποτήρια που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο τα υλικά φαίνονται μαζί». Ένα τέλειο σκηνικό για dinner party για τη Laila ολοκληρώνεται συνήθως με λουλούδια, «και μερικές φορές, στο τέλος του γεύματος, σερβίρω φρούτα στον πάγο, τα οποία απολαμβάνω πολύ!».

Anna Jewsbury: Για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στους χώρους της στο Λονδίνο

«Πιστεύω πάντα ότι ένα δωμάτιο δεν πρέπει να είναι στατικό. Μου αρέσει να μετακινώ τα πράγματα, να δοκιμάζω νέες ρυθμίσεις, το δωμάτιο πρέπει να εξελίσσεται με τον χρόνο», λέει η Anna Jewsbury για τη ρευστή, συναισθηματική προσέγγιση που ακολουθεί για τη δημιουργία ενός χώρου που δεν φαίνεται υπερβολικά τυπικός. «Αντί να επηρεάζομαι σε μεγάλο βαθμό από μια συγκεκριμένη σχεδιαστική περίοδο ή ένα κίνημα, νομίζω ότι πρέπει ο καθένας να περιβάλλει τον εαυτό του με κομμάτια που αγαπά – είτε έχουν νόημα είτε όχι, και χωρίς να σκέφτεται υπερβολικά πώς όλα αυτά συνδυάζονται. Μου αρέσει να προσθέτω προσωπικές, απροσδόκητες, ακόμη και παράλογες λεπτομέρειες σε ένα δωμάτιο – details που κάνουν τη διαφορά σε ένα δωμάτιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments