Πολιτική

ΝΔ: Μεγάλοι μπελάδες για Κασσελάκη – καλά ξεμπερδέματα

ΝΔ: Μεγάλοι μπελάδες για Κασσελάκη – καλά ξεμπερδέματα

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ / 8η ΗΜΕΡΑ / ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

«Σε κάθε περίπτωση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι στραβός ο γιαλός! Καλά ξεμπερδέματα». 

H αφωνία που κατέλαβε ξαφνικά τον Στέφανο Κασσελάκη για την περιουσιακή του κατάσταση και τη δήλωση «πόθεν έσχες» –που ακόμη δεν έχει υποβάλει– και η απόπειρα αντεπίθεσης-αντιπερισπασμού με επιθέσεις κατά δημοσιογράφων και μη αρεστών στον ίδιο μέσων ενημέρωσης, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, που μεταξύ άλλων διέκρινε στον ορίζοντα «μεγάλους μπελάδες» για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του “πόθεν έσχες” του» παρατηρεί ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος στη σχετική δήλωσή του, που αναλυτικά έχει ως εξής: «Η νέα μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η εκ νέου επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για αποκαλύψεις σχετικά με εταιρείες τις οποίες φαίνεται να έκρυψε ο κ. Κασσελάκης από το excel που βάφτισε “πόθεν έσχες”, μαρτυρούν ότι οι μπελάδες του είναι μεγάλοι. Ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του “πόθεν έσχες” του.  Σε κάθε περίπτωση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι στραβός ο γιαλός! Καλά ξεμπερδέματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments