Πολιτική

Στα γαλλικά ναυπηγεία για τις φρεγάτες Belh@rra ο Κυριάκος Μητσοτάκης [vid]

Τα γαλλικά ναυπηγεία, όπου κατασκευάζονται οι τρεις φρεγάτες Belh@rra για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα γαλλικά ναυπηγεία, όπου κατασκευάζονται οι τρεις φρεγάτες Belh@rra για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, επισκέπτεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  ο οποίος παρευρίσκεται στη Γαλλία για να συμμετέχει στην 80η επέτειο από την απόβαση της Νορμανδίας.

Τον πρωθυπουργός υποδέχθηκε η υπουργός Διεθνών Συνεργασιών της κυβέρνησης Μακρόν, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, με την τελευταία να αναρτεί στην πλατφόρμα Χ και σχετικό βίντεο, σημειώνοντας στα γαλλικά: «με χαρά καλωσορίζω τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την πρώτη του επίσκεψη στα ναυπηγεία της Navalgroup προτού συμμετάσχει με τον πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν για την 80η επέτειο της DDay στη Νορμανδία».