Ελλάδα

Εξακολουθεί να αγνοείται ο παρουσιαστής του ΒΒC– Με drone και ελικόπτερο οι Αρχές «σαρώνουν» τη Σύμη

Εξακολουθεί να αγνοείται ο παρουσιαστής του ΒΒC– Με drone και ελικόπτερο οι Αρχές «σαρώνουν» τη Σύμη

Πηγή Φωτογραφίας: ERTNEWS

Αντιδήμαρχος Σύμης: «Σαν να άνοιξε η γη και να κατάπιε τον Βρετανό παρουσιαστή»

Αδιάκοπες οι έρευνες στη Σύμη για τον εντοπισμό του Μάικλ Μόσλεϊ. Ο 67χρονος γνωστός παρουσιαστής εκπομπών υγείας στο BBC έδωσε για τελευταία φορά σημεία ζωής το μεσημέρι της Τετάρτης, με τη σύζυγό του να δηλώνει την εξαφάνισή του στις Αρχές. Έκτοτε, δυνάμεις της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, του Λιμενικού, αλλά και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή όπου εθεάθη τελευταία φορά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή Πέδι, όπου αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι τον είδε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η γυναίκα που φέρεται να είδε τελευταία τον 67χρονο παρουσιαστή μίλησε στην ΕΡΤ Αριστείδη Μιαούλη. Κατάλαβε ότι είναι ο αγνοούμενος από φωτογραφία του που της έδειξαν αργότερα, όταν έγινε γνωστή η εξαφάνισή του. «2.20’ φεύγω από το σπίτι μου να πάω στα δωμάτια και τον βλέπω στους κάδους των σκουπιδιών. Μιλούσε με κάποιον, έναν κάπως ηλικιωμένο…Πώς ξέρω την ώρα; Γύρισα να δω κάτι στην τηλεόραση. Μου έκανε εντύπωση, με το καπέλο και τα γυαλιά και λέω, μέσα στον ήλιο…Ο άλλος που ήταν δίπλα του φορούσε ένα καρό πουκαμισάκι πολύ λεπτό, ηλικιωμένος πρέπει να ήταν».

Ο Μόσλεϊ είχε αποφασίσει να επιστρέψει μόνος του από την παραλία του Αγίου Νικολάου. Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι η πρόσβαση αλλά και η έξοδος από την παραλία γίνεται μόνο με βάρκα και πως για να φύγει κάποιος πεζός, θα πρέπει να ακολουθήσει ένα δύσβατο μονοπάτι.

Ποιος είναι ο Μάικλ Μόσλεϊ

Ο Μάικλ Μόσλεϊ εργάζεται στο BBC ως παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων για τη βιολογία και την ιατρική. Έχει δεκάδες εμφανίσεις στην εκπομπή The One Show. Έχει γράψει βιβλία που προωθούν την κετογονική δίαιτα.

Γεννήθηκε στην Καλκούτα και σπούδασε Φιλοσοφία, Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Οξφόρδη. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος προτού ασχοληθεί με τον τομέα της ψυχιατρικής. Είναι παντρεμένος με την Κλερ Μπέιλι και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments