Ελλάδα

Ιωάννινα: Αποκλεισμένο για 6η ημέρα το Δίστρατο Κόνιτσας -Κατολίσθηση κάλυψε τον δρόμο για 500 μέτρα

Ιωάννινα: Αποκλεισμένο για 6η ημέρα το Δίστρατο Κόνιτσας -Κατολίσθηση κάλυψε τον δρόμο για 500 μέτρα

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΟΝΙΤΣΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/EUROKINISSI)

Αντιδήμαρχος Κόνιτσας: «Η ζημιά στο δρόμο είναι μήκους περίπου 500 μέτρων»

Η κατολίσθηση στην επαρχιακή οδό Κόνιτσα- Άρματα-Δίστρατο (θέση Ασπροπόταμος), στα Ιωάννινα, εξακολουθεί να είναι ενεργή για 6η ημέρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο δρόμος έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την κατολίσθηση, με αποτέλεσμα φερτά υλικά να σκεπάσουν κατά μήκος όλο το οδόστρωμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι από το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει κάτι με τον δρόμο, με αποτέλεσμα ως αντίδραση αν δεν γίνει κάτι άμεσα, να μην αφήσουν την Κυριακή του δικαστικούς αντιπροσώπους για τις εκλογές, να μεταβούν στα εκλογικά τμήματα, ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι Ευρωεκλογές.

Αντιδήμαρχος Κόνιτσας: «Η ζημιά στο δρόμο είναι μήκους περίπου 500 μέτρων»

Ο αντιδήμαρχος Ζωικής, Φυτικής και Δασικής Παραγωγής Κόνιτσας, Γιάννης Παφίλης μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την κατολίσθηση στο χωριό Δίστρατο: «Εχει διακοπεί ολόκληρη η κυκλοφορία αρκετών χωριών, ειδικά προς Σμόλικα, Ζαγόρια και Βασιλίτσα. Το χωριό τροφοδοτείται αναγκαστικά από Γρεβενά. Σαν Δήμος τροφοδοτήσαμε με κάποια αγαθά πρώτης ανάγκης τους κατοίκους της περιοχής. Είναι αποκλεισμένοι περίπου 150 κάτοικοι στο Δίστρατο και 25-30 στα Άρματα. Η ζημιά στο δρόμο είναι μήκους περίπου 500 μέτρων. Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει επιδεινωθεί η κατάσταση, υπήρχε μηχάνημα στο σημείο καθημερινά».

«Οι κάτοικοι είναι στα «κάγκελα», έχουν αγανακτήσει. Οι κάτοικοι σκέφτονται να μην ψηφίσουν καν στις Ευρωεκλογές ως τρόπο αντίδρασης», κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments