Ελλάδα

Σύμη: Ανατροπή με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC – Φωτογραφία τον δείχνει ζωντανό

Σύμη: Ανατροπή με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC – Φωτογραφία τον δείχνει ζωντανό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της συζύγου του ότι τον αποχαιρέτισε.

Όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της συζύγου του ότι τον αποχαιρέτισε.

Ανατροπή φαίνεται ότι σημειώνεται στην υπόθεση εξαφάνισης του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, από τη Σύμη. Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε την Τετάρτη και δείχνει τον Βρετανό παρουσιαστή να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι, κρατώντας μια ομπρέλα.

Οι αστυνομικοί που ελέγχουν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην παραλία του Αγίου Νικολάου, απ’ όπου ξεκίνησε τη διαδρομή. Όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της συζύγου του ότι τον αποχαιρέτισε. Στο υλικό από την κάμερα ο παρουσιαστής του BBC φαίνεται να περνάει από το εστιατόριο. Μάλιστα φαίνεται ότι κρατούσε και μία ομπρέλα για τον ήλιο για να προστατευτεί. Ωστόσο, από εκεί και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του.

Και δύτες στις έρευνες για τον εντοπισμό του

Εντωμεταξύ ακόμα και δύτες παίρνουν μέρος στην επιχείρηση διάσωσης του γνωστού παρουσιαστή. Για τον εντοπισμό του 67χρονου έχουν, επίσης, επιστρατευτεί ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, drones, αλλά και ελικόπτερο, που ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή όχι μόνο την περιοχή που εξαφανίστηκε, αλλά και γύρω περιοχές, όπου μπορεί να ξεστράτισε.

Όπως μεταδίδει το βρετανικό μέσο ενημέρωσης η επιχείρηση διάσωσης διεκόπη αργά την Πέμπτη και άρχισε και πάλι το πρωί της Παρασκευής με ενισχύσεις. Οι έρευνες εστιάζουν στην περιοχή Πέδι της Σύμης, όπου μια γυναίκα δήλωσε ότι τον είδε την Τετάρτη.

Ο αντιδήμαρχος του ακριτικού νησιού Ηλίας Τσάσκας, ο οποίος έλαβε μέρος στην έρευνα, ανέφερε στο βρετανικό δίκτυο ότι «έχουν ψάξει παντού» και πως τώρα θα έχουν «δύτες που θα ψάξουν στο νερό» με τη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments