Lifestyle

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ρώτησα τον Πύρρο, ποιο από τα παιδιά του αγαπάει πιο πολύ

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ρώτησα τον Πύρρο, ποιο από τα παιδιά του αγαπάει πιο πολύ

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@pyrrospyrros)

Αφροδίτη Σκαφίδα: «Ήθελα πολύ να γίνω μητέρα, ενώ ο άνδρας μου δεν ήθελε παιδιά»

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε για την κόρη που απέκτησε πρόσφατα με τον Πύρρο Δήμα, ο οποίος είχε ακόμη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Skafida OLY (@afroditi_skafida)

Σε συνέντευξή της στο «Super Κατερίνα» η αθλήτρια τόνισε ότι ο ολυμπιονίκης δεν ήθελε ακόμη ένα παιδί, ωστόσο, κατανόησε την επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Τον άντρα μου, τον αγαπάω, τον λατρεύω και τον στηρίζω σε οτιδήποτε. Είμαστε πάρα πολύ καλά όλοι μαζί, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περνάμε μια φάση χαράς, μια φάση δημιουργική και θέλουμε να δούμε το νέο μέλος της οικογένειάς μας να προχωράει, να κάνει τα πρώτα του βήματα, και να το ζήσουμε όλοι μαζί λίγο πιο ολοκληρωμένα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Σκαφίδα ανέφερε: «Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά. Είχαμε κάνει μια συζήτηση με τον Πύρρο, εκείνος μου είχε πει ότι δε θέλει να κάνει αλλά παιδιά, εγώ του είχα πει ότι θέλω να ζήσω τη μητρότητα. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πραγματικά ό,τι έκανε, το έκανε για μένα. Ήθελε να με δει ευτυχισμένη».

Ακόμη, είπε ότι έχει ρωτήσει τον σύζυγό της, ποιο από όλα τα παιδιά του αγαπάει περισσότερο. «Σε μια συζήτηση που είχαμε, τον ρώτησα ποιο από τα πέντε παιδιά του αγαπά περισσότερο, μου έδειξε το χέρι του και μου είπε, “τα δάχτυλά μου είναι πέντε, όποιο και να κόψω θα πονάει. Και τα πέντε παιδιά μου τα αγαπάω το ίδιο”. Και ισχύει αυτό, αγαπάει την κόρη μας σαν να είναι το πρώτο του παιδί» σχολίασε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments