Lifestyle

Αλέξανδρος Πετρίδης: Όποια μάνα μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της είναι πατέρας και μητέρα μαζί

Αλέξανδρος Πετρίδης: Όποια μάνα μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της είναι πατέρας και μητέρα μαζί

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/alexandros_petridis_real

«Η Ζέτα έκανε πολλές θυσίες για να δημιουργήσει οικογένεια»

Ο Αλέξανδρος Πετρίδης, παλιός συνεργάτης της Ζέτας Θεοδωροπούλου, μίλησε για τον χωρισμό της και την επιστροφή της στην τηλεόραση στο My Style Rocks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Petridis Real (@alexandros_petridis_real)

Να πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα, ότι το γνώριζα, ότι είχα προβλέψει τον χωρισμό; Η Ζέτα εάν ήταν πολύ καλά στην προσωπική της ζωή δεν θα ενδιαφερόταν για τίποτα τον κόσμο όλο στο πόδια της να της έδινες. Για να γυρίσει σε ένα τηλεπαιχνίδι σημαίνει ότι έπληττε, ότι δεν μπορούσε, ότι ένιωθε ότι έχουν αλλάξει οι καταστάσεις, ότι δεν ήταν ευτυχισμένη και έπρεπε να το διοχετεύσει για να μην την πάρει από κάτω. Γι’ αυτό πιστεύω ότι έκανε την επιλογή της τηλεόρασης που πάντα της άρεσε και πάντα τρελαινόταν να είναι στον φακό.

Πιστεύω ότι δεν θα ήθελε και πάρα πολύ ο πρώην σύζυγος της Ζέτας να είναι στην τηλεόραση και πιστεύω ότι έπαιξε έναν ρόλο αυτό και στο ότι δεν ήταν και στο ότι επέστρεψε και μάθαμε για τον χωρισμό.

Το κλάμα που έδωσε στο παιχνίδι για μένα όταν το εισέπραξα, δεν ήταν κλάμα συγκίνησης αλλά κλάμα απογοήτευσης πώς γνώρισες έναν άνθρωπο και δεν είσαι πολύ καλά μαζί του.

Θα ήθελα να μην έχει χωρίσει γιατί η Ζέτα έκανε πολλές θυσίες για να φτιάξει τη ζωή της και να κάνει οικογένεια, πέρασε πάρα πολύ άσχημα για να βρει έναν άνθρωπο να κάνει οικογένεια.

Όποια μάνα μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της είναι πατέρας και μητέρα μαζί» ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments