Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τον Γιώργο Μαζωνάκη -«Τον είδα καλύτερα από ποτέ»

Κατερίνα Καινούργιου: Αγκαλιά με τον Γιώργο Μαζωνάκη -«Τον είδα καλύτερα από ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/KATKEN85

Ο τραγουδιστής αναδημοσίευσε το ίδιο στιγμιότυπο στο Instagram προφίλ του, γράφοντας με χιούμορ: «Ππροσκλητήριο, Γιώργος και Κατερίνα».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε στο σπίτι του τον Γιώργο Μαζωνάκη και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία τους.

Ο τραγουδιστής αναδημοσίευσε το ίδιο στιγμιότυπο στο Instagram προφίλ του, γράφοντας με χιούμορ: «Ππροσκλητήριο, Γιώργος και Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον τραγουδιστή, ο οποίος της αποκάλυψε άγνωστα πράγματα για τη ζωή του.

«Ο Μαζωνάκης μου ζήτησε να συναντηθούμε»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε ότι σκοπός της συνέντευξης, δεν είναι η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, τονίζοντας: «Δεν έχει να κάνει με το περιστατικό με την αδερφή του. Έχει να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικά. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε για μια συνέντευξη. Πριν από λίγες ημέρες με πήραν από την Panik και μου είπαν ότι θέλει να μιλήσει μόνο σε εσένα, κάτι που είναι απίστευτα τιμητικό. Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ένας άνθρωπος, με την πορεία του Μαζωνάκη, θέλει πρώτα να κάνει κάποιες κουβέντες. Χθες βρεθήκαμε στο σπίτι του, πέρασα πολύ ωραία. Δεν το πίστευα ότι βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του και προετοιμάζομαι να πάρω συνέντευξη με έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του χώρου. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό».

«Καλύτερα από ποτέ ο Μαζωνάκης»

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες «θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλά, πιστεύω ότι έχει πληγωθεί από όλο αυτό που έχει γίνει. Είναι διακριτικός και ένας κύριος και προστατεύει το περιβάλλον του. Αυτό που με ενδιέφερε στην κουβέντα, είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα για τη ζωή του, πώς έχει μεγαλώσει, πώς σκεφτόταν ως έφηβος, που δεν τα έχει πει ποτέ. Επανέρχεται με νέο τραγούδι που μου το έβαλε και βούρκωσα. Είναι ένα βιωματικό τραγούδι που πολλοί θα ταυτιστούν απεριόριστα. Τον είδα καλύτερα από ποτέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments