Lifestyle

Το συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του λίγο πριν πεθάνει

Το συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στη σύζυγό του λίγο πριν πεθάνει

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το σημείωμα αυτό ήταν για τη σύζυγό του και το έγραψε λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Το σημείωμα έγραφε....

«Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν «θα το βάλεις στην βιογραφία» όταν θα έχει φύγει» δήλωσε ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, το πρωί της Πέμπτης 6/6 στην εκπομπή Fay’s time.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Greek Music (@real_greek_music)

Το σημείωμα αυτό ήταν για τη σύζυγό του και το έγραψε λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Το σημείωμα έγραφε: «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ», είπε ο Θάνος Κανούσης και συμπλήρωσε:

«Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να μείνει πίσω να βοηθήσει την οικογένεια», είπε ο Θάνος Κανούσης και τόνισε ότι ο τραγουδιστής είχε μεγάλη φιλανθρωπική δράση.

«Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του» είπε.

Για να καταλήξει: «Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Πόναγε πάρα πολύ αλλά δεν έχανε το χαμόγελό του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments