Nέα της αγοράς

Chanel: Μέρισμα ρεκόρ και 12 δισ. δολ για τους αδελφούς Βερτχάιμερ

Chanel: Μέρισμα ρεκόρ και 12 δισ. δολ για τους αδελφούς Βερτχάιμερ

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/CHANNEL

Τα αδέρφια Αλέν, 75 ετών, και Ζεράρ 72 ετών αποφεύγουν τη δημοσιότητα παρά το γεγονός ότι είναι οι κληρονόμοι μιας αυτοκρατορίας στον κόσμο των πολυτελών ειδών.

Η οικογένεια δισεκατομμυριούχων πίσω από τη Chanel έχει κερδίσει 12,4 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις τα τελευταία τρία χρόνια, συμβάλλοντας σε μια τεράστια αύξηση του προσωπικού τους πλούτου.

Η εταιρεία χαρτοφυλακίου των Βερτχάιμερ που εδρεύει στα νησιά Κέιμαν θα λάβει μέρισμα 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το 2023, τη μεγαλύτερη ετήσια πληρωμή από τότε που άρχισε να δημοσιεύει αποτελέσματα στο Λονδίνο πριν από έξι χρόνια. Αυτό προστίθεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια για το προηγούμενο έτος και στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2021.

Το ποσό συνέβαλε στην αύξηση της καθαρής περιουσίας τους κατά 19% το περασμένο έτος στα 108 δισεκατομμύρια δολάρια, και περίπου 26% αύξηση από την καταβολή του μερίσματος για το 2021, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires Index. Τα αδέρφια Αλέν, 75 ετών, και Ζεράρ 72 ετών αποφεύγουν τη δημοσιότητα παρά το γεγονός ότι είναι οι κληρονόμοι μιας αυτοκρατορίας στον κόσμο των πολυτελών ειδών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments