Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Πώς αποστόμωσε στο τηλέφωνο τον Στέφανο Κασσελάκη [vid]

Αλέξης Τσίπρας: Πώς αποστόμωσε στο τηλέφωνο τον Στέφανο Κασσελάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Την φράση που του είπε στο τηλέφωνο ο Αλέξης Τσίπρας και τον αποστόμωσε, αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την προεκλογική του ομιλία

Την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τρόπο που εκείνος τον αποστόμωσε -όπως χαρακτηριστικά είπε- αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης, από το Σύνταγμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατά την έναρξη της προεκλογικής του ομιλίας, έκανε αρχικά αναφορά στο πόσο ήλπιζε να επιστρέψει στην Ελλάδα και πώς ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας και του πρότεινε να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε ότι πήρε τηλέφωνο τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να τον καλέσει στη σημερινή συγκέντρωση και εκείνος τον αποστόμωσε, λέγοντάς του «πώς είναι δυνατόν να λείπω;», με τον κόσμο να καταχειροκροτεί. «Ακριβώς. Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήλπιζα λοιπόν ότι κάποτε θα γύριζα να ενωθώ με τις ρίζες μου. Το ήθελα τόσο πολύ. Και εκεί ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας και μου πρότεινε να μπω στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης που είναι σήμερα εδώ. Που τον πήρα τηλέφωνο να τον καλέσω στη σημερινή μας συγκέντρωση, και με αποστόμωσε: “Πώς είναι δυνατόν να λείπω;” Ακριβώς. Πώς είναι δυνατόν να λείπει η καρδιά από τη θέση της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments