Πολιτική

Ευρωεκλογές: Ξεκινάει η αποστολή των ψηφοδελτίων σε 737 εκλογικά τμήματα στην Αθήνα

Ευρωεκλογές: Ξεκινάει η αποστολή των ψηφοδελτίων σε 737 εκλογικά τμήματα στην Αθήνα

Πηγή Φωτογραφίας: [370057] ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε λιγότερο λοιπόν από 48 ώρες ανοίγουν οι κάλπες για τις κρίσιμες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τα ψηφοδέλτια και τα παραβάν να στέλνονται από σήμερα Παρασκευή στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα

Σε λιγότερο λοιπόν από 48 ώρες ανοίγουν οι κάλπες για τις κρίσιμες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με τα ψηφοδέλτια και τα παραβάν να στέλνονται από σήμερα Παρασκευή στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα. Από το πρωί 32 φορτηγά ξεκίνησαν από τις εγκαταστάσεις του δήμου Αθηναίων, στην Ιερά Οδό, για να μεταφέρουν το εκλογικό υλικό σε 117 σχολικά συγκροτήματα του δήμου Αθηναίων και να στήσουν τα εκλογικά κέντρα όπου το πρωί της Κυριακής οι ψηφοφόροι θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

​Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, Ρωξάνη Μπέη, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί προκειμένου όλα να κυλήσουν εύρυθμα. «Στην Αθήνα εμείς παραλάβαμε το υλικό των δικαστικών αντιπροσώπων στις 4 Ιουνίου από την Περιφέρεια Αττικής και σήμερα είναι η μέρα που από το πρωί φεύγουν τα φορτηγά. Έχουμε συνολικά 737 εκλογικά τμήματα στην Αθήνα, 117 εκλογικά κέντρα και 1.300 υπαλλήλους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι θα βρίσκονται επί ποδός το Σαββατοκύριακο για να τρέξει η διαδικασία» ανέφερε η κα Μπέη.

Στα εκλογικά τμήματα θα πρέπει να βρίσκεται το υλικό των δικαστικών αντιπροσώπων, τα ψηφοδέλτια, δύο παραβάν για κάθε εκλογικό τμήμα, ένα παραβάν για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και οι κάλπες.

«Είμαστε έτοιμοι για να στηθούν σήμερα και το Σάββατο, μέχρι να παραλάβουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ότι χρειαστεί», πρόσθεσε τονίζοντας ότι η διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων είναι πολύ έμπειρη και σε αυτόν τον τομέα.

Σε περίπτωση ανάγκης οι δημότες Αθηναίων μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 2103402429 και 2103402529

Πηγή: ertnews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments