Πολιτική

Μαξίμου: Τα μέλη της κυβέρνησης θα υποβάλουν πόθεν έσχες έως τις 30 Ιουνίου – Ελπίζουμε και ο Κασσελάκης

Μαξίμου: Τα μέλη της κυβέρνησης θα υποβάλουν πόθεν έσχες έως τις 30 Ιουνίου – Ελπίζουμε και ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ανοικτή πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κυβερνητικά στελέχη θα καταθέσουν τις δηλώσεις πόθεν έσχες τους στις 30 Ιουνίου, διευκρινίζουν κυβερνητικές πηγές, καλώντας τον κ. Κασσελάκη να πράξει το ίδιο.

Όπως αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές:

Πρώτον: Τα μέλη της Κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με τη δική του αρχική.

Δεύτερον: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες.

Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μία: η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Η διευκρίνιση ήρθε μετά τις πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης ότι αναμένεται να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (πόθεν έσχες) ακόμη και για ένα τρίμηνο.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, ισχυριζόμενος ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο δεν τόλμησε να δώσει στη δημοσιότητα τα δικά του περιουσιακά στοιχεία για το 2023, όπως του ζητήθηκε, αλλά μεθοδεύει “παράταση” για τον εαυτό του, προφανώς για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση των δικών του στοιχείων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments