Πολιτική

Μήνυμα στους αναποφάσιστους στέλνει απόψε ο πρωθυπουργός

Μήνυμα στους αναποφάσιστους στέλνει απόψε ο πρωθυπουργός

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Μήνυμα στους αναποφάσιστους

Στη ΝΔ φιλοδοξούν να αντλήσουν τουλάχιστον μια ποσοστιαία μονάδα από τους αναποφάσιστους.

Την αυλαία μιας μακράς και παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου ρίχνει σήμερα το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος λίγο μετά τις 20:00 θα ανέβει στο βήμα της κεντρικής συγκέντρωσης της ΝΔ στο Σύνταγμα, όπως και τον περασμένο Ιούνιο στις εθνικές εκλογές. Και επειδή…τα γούρια είναι για να τηρούνται, ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει το πρωί συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στους Αταίριαστους.

Μετά από μια προεκλογική περίοδο που είχε αρκετές εντάσεις, αλλά και μεγάλη προσωπική εμπλοκή του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος μετά το Πάσχα πέρασε πολύ χρόνο σε περιοδείες και συγκεντρώσεις, έχει μείνει περιθώριο για μια τελευταία προσπάθεια κινητοποίησης των ψηφοφόρων. Τα μηνύματα της υψηλής αποχής έχουν φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον κ. Μητσοτάκη να καλεί απόψε τους πολίτες να αφήσουν στην άκρη τον όποιον προβληματισμό και την όποια δυσαρέσκεια και να πάνε στην κάλπη της Κυριακής για τις ευρωεκλογές, ακόμα και αν το συνδυάσουν με μια βουτιά στην παραλία.

Στη Νέα Δημοκρατία εστιάζουν την προσοχή τους ιδιαίτερα στο σκέλος των αναποφάσιστων, καθώς φιλοδοξούν να αντλήσουν τουλάχιστον μια ποσοστιαία μονάδα από αυτούς που θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή και προσδιορίζονται μεταξύ 8-10%, ανάλογα με την έρευνα. Παράλληλα, κρίσιμο για τον κ. Μητσοτάκη-και θα σταθεί ιδιαιτέρως και στην αποψινή του ομιλία-είναι να εμφανιστούν στην κάλπη οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ, παρά τα όποια παράπονα μπορεί να έχουν, καθώς σε περιβάλλον υψηλής αποχής είναι δεδομένο ότι κερδισμένα είναι κόμματα που κινητοποιούν συντεταγμένα την οργανωμένη βάση τους. Και η ΝΔ διατηρεί ικανό οργανωτικό μηχανισμό και πλατιά βάση, αν και η κινητοποίηση παραμένει μια δύσκολη άσκηση, όταν πολλοί πολίτες αισθάνονται ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό διακύβευμα, ούτε ότι απειλείται η κυβερνητική σταθερότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments