Πολιτική

Μητσοτάκης: Τα γούρια και η πρόβλεψη των εκλογών – “Τη γράφω σε χαρτάκι, συνήθως πέφτω μέσα”

Μητσοτάκης: Τα γούρια και η πρόβλεψη των εκλογών – “Τη γράφω σε χαρτάκι, συνήθως πέφτω μέσα”

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΝΤ1 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

"Πάντα έχω γούρια, αλλά δεν θα σας το πω", σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ένα χαλαρό τετ α τετ είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Γιώργο Λιάγκα λίγο πριν μπει στο στούντιο του ΑΝΤ1 για τη συνέντευξη με τον Νίκο Χατζηνικολάου, την Τετάρτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον πρωθυπουργό και του είπε, με χιουμοριστική διάθεση: «Ήρθα να σε πάρω με το φουσκωτό, να πάμε στην Τήνο».

Εκείνη τη στιγμή, ο Νίκος Χατζηνικολάου ακούγεται να λέει: «Δεν θα το βγάλεις σήμερα αυτό. Θα το βγάλεις αύριο», εννοώντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. «Θα τον κάνω σήμερα και θα το βγάλουμε αύριο», του απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου το επανέλαβε και ο Γιώργος Λιάγκας του εξήγησε ότι η εκπομπή του έχει τελειώσει.

«Είναι ικανός να ξαναβγεί», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με χιούμορ.

«Εμείς έχουμε ένα κοινό που είναι η Τήνος, έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στον πρωθυπουργό τη σχέση του με τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Ο Νίκος με έχει παντρέψει και μου έχει βαφτίσει το παιδί, δεν φτούρισε (σ.σ. ο γάμος), αλλά μου έχει βαφτίσει το παιδί, εκεί φτούρισε».

«Αυτό φτούρισε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: Πάντα έχω γούρια, αλλά δεν θα σας τα πω Μετά από το τετ α τετ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Τάσο Τεργιάκη.

Ερωτηθείς σε ποιες εκπομπές αισθάνεται πιο άνετα, σε πολιτικές ή infotaiment, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Για μένα ή τι βλέπω; Άνετα και στις δύο, τι βλέπω στην τηλεόραση; Αθλητικά».

Η συζήτηση πέρασε στον Ολυμπιακό και το Conference League, με τον πρωθυπουργό να λέει ότι έχει τα δικά του γούρια. «Δεν αλλάζω τα γούρια μου, έτσι ξεκίνησε η πορεία και έτσι τελείωσε», είπε.

Όσον αφορά για το εάν έχει γούρι στις ευρωεκλογές: «Πάντα έχω γούρια, αλλά δεν θα σας τα πω».

Μητσοτάκης: Γράφουμε με την οικογένειά μου τις προβλέψεις για τις ευρωεκλογές -Συνήθως πέφτω μέσα Σχετικά με τις έδρες που φιλοδοξεί να κατακτήσει η ΝΔ την Κυριακή των ευρωεκλογών, ο πρωθυπουργός τόνισε:

«Ο αριθμός των βουλευτών θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το πόσα μικρά κόμματα θα μπουν στην Ευρωβουλή, οπότε δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για τον αριθμό. Ως προς τον στόχο, τον έχουμε θέσει, θέλουμε να πλησιάσουμε, γιατί όχι να περάσουμε, το ποσοστό των προηγούμενων ευρωεκλογών».

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και την πρόβλεψή του, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Κάνω πρόβλεψη πάντα, αλλά μόνο με την οικογένειά μου. Το Σάββατο το μεσημέρι γράφουμε σε ένα χαρτάκι την πρόβλεψή μας για το εκλογικό αποτέλεσμα, μόνο που κανείς δεν τη μαθαίνει, αλλά συνήθως εγώ είμαι αυτός που πέφτει μέσα».

«Τώρα, πρόβλεψη για το Euro θα σας κάνω όταν ξεκινήσει και δω τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων», συμπλήρωσε.

Για τα καλοκαιρινά του σχέδια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ελπίδα να ξεκουραστεί το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος. «Μετά βλέποντας και κάνοντας. Εμείς, όπως ξέρετε, ειδικά το καλοκαίρι, δυσκολευόμαστε να κάνουμε διακοπές για λόγους ευνόητους. Ελπίζω μεταξύ Τήνου και Κρήτης».

«Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός θα τους δώσει στη ζωή τους πάρα πολύ μεγάλες χαρές» Ερωτηθείς ποιο άθλημα θα ακολουθούσε, αν δεν ήταν πολιτικός, με αφορμή την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ, ο πρωθυπουργός απάντησε:

«Σίγουρα όχι το επί κοντώ, διότι αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι. Αγαπώ όλα τα σπορ, ενθαρρύνω ειδικά τα νέα παιδιά να αθλούνται. Πιστεύω στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, χαίρομαι γι’ αυτά που γίνονται στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο για τους πρωταθλητές μας. Κάνουμε μια συνολική προσπάθεια ανάπλασης του χώρου και το ίδιο ισχύει για αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα. Πρέπει να αθλούμαστε περισσότερο και όλα τα νέα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός θα τους δώσει στη ζωή τους πάρα πολύ μεγάλες χαρές. Καλά τα κινητά και τα social media, αλλά ο αθλητισμός καλύτερος».

Για το TikTok, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Βλέπετε τον ίδιο άνθρωπο αλλά σε μια άλλη πλευρά του, που δεν την είχατε δει. Έχω ένα βίντεο για τις ποδοσφαιρικές μας επιδόσεις το οποίο, όμως, θα παίξει μετά τις εκλογές».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, πρόκειται για βίντεο για τους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments