Πολιτική

ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: “Το κρεσέντο αναξιοπιστίας συνεχίζεται – Αγόρασε σπίτι εκμεταλλευόμενος τη golden visa”

ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: “Το κρεσέντο αναξιοπιστίας συνεχίζεται – Αγόρασε σπίτι εκμεταλλευόμενος τη golden visa”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: "Το κρεσέντο αναξιοπιστίας συνεχίζεται - Αγόρασε σπίτι εκμεταλλευόμενος τη golden visa"

"Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρητικά είναι κατά της golden visa, είναι τόσο αξιόπιστος, που έκανε μάλιστα χρήση του μέτρου", αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για αναξιοπιστία εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανου Κασσελάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του για την αγορά του σπιτιού του.

«Το κρεσέντο αναξιοπιστίας συνεχίζεται» γράφει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Μετά τους φορολογικούς παραδείσους και τις offshore εταιρείες που έχει χρησιμοποιήσει ο κ. Κασσελάκης , ο οποίος κατά τ’ άλλα είναι υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης, σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η αγορά της υπερπολυτελούς κατοικίας του δεν έγινε από τον ίδιο -όπως δήλωσε- αλλά από τον σύζυγό του με έμβασμα από το εξωτερικό με την αίτηση για golden visa» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρητικά είναι κατά της golden visa, είναι τόσο …αξιόπιστος, που έκανε μάλιστα χρήση του μέτρου!»

«Η αξιοπιστία δεν απονέμεται, πιστοποιείται από την ταύτιση λόγων και πολιτικών πράξεων» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments