Αθλητισμός

Η χειρονομία του Κάνααν στον Σλούκα και ο έντονος μεταξύ τους διάλογος [vid]

Η χειρονομία του Κάνααν στον Σλούκα και ο έντονος μεταξύ τους διάλογος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ ERT | Basket League

Ο Σλούκας έδειξε τα 7 αστέρια στο σήμα των «πρασίνων» στα υβριστικά συνθήματα εις βάρος του - Ο Κάνααν του έδειξε τα... χρήματα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR για το Game 2 στους τελικούς της Stoiximan Basket League επικρατώντας με 92-86 και έφτασε πλέον τη σειρά στο 2-0. Με αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία νίκη μακριά από το να «στεφθούν» πρωταθλητές Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου στον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ, ο Κώστας Σλούκας σταμάτησε με φάουλ τον Άλεκ Πίτερς και έγινε αποδέκτης πολλών υβριστικών συνθημάτων.

Στη συνέχεια ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με μια χαρακτηριστική κίνηση έδειξε το… σήμα των «πρασίνων» προκαλώντας ακόμα περισσότερο την αντίδραση της εξέδρας.Λίγο πριν από τη λήξη του Game 2 στο ΣΕΦ, άναψαν για τα… καλά τα αίματα με τον Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται από το ματς με δύο τεχνικές ποινές για έντονες διαμαρτυρίες.

Όπως είναι γνωστό φυσικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR πήρε την απόφαση το προηγούμενο καλοκαίρι να αφήσει τους «ερυθρόλευκους» για λογαριασμό των «πρασίνων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments