Αθλητισμός

Θλίψη στον Παναθηναϊκό: «Έφυγε» ο Πάρης Δερμάνης

Θλίψη στον Παναθηναϊκό: «Έφυγε» ο Πάρης Δερμάνης

Πηγή Φωτογραφίας: newspao.gr//Θυμίζουμε πως, πριν από το Game 4 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της Euroleague, υπέστη ανακοπή, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας, πριν την μεταφορά του στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε.

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί του Σαββάτου (8/6), ο επί 17 χρόνια φροντιστής του Παναθηναϊκού Πάρης Δερμάνης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε το πρωί του Σαββάτου (8/6), ο Πάρης Δερμάνης. Ο φροντιστής του Παναθηναϊκού ήταν για 17 ολόκληρα χρόνια στο σύλλογο, όντας το πιο παλιό μέλος της ομάδας.

Θυμίζουμε πως, πριν από το Game 4 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs της Euroleague, υπέστη ανακοπή, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας, πριν την μεταφορά του στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε.

Το μήνυμα της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Καλό ταξίδι Πάρη μας.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments