Ελλάδα

Coldplay: Χαμός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ-Παρών και ο πρωθυπουργός στη συναυλία της χρονιάς [vid,pics]

Coldplay: Χαμός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ-Παρών και ο πρωθυπουργός στη συναυλία της χρονιάς [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter//Coldplay: Χαμός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ-Παρών και ο πρωθυπουργός στη συναυλία της χρονιάς [vid,pics]

Λίγο μετά τις 21.00, οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή του κατάμεστου ΟΑΚΑ

Λίγο μετά τις 21.00, οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή του κατάμεστου ΟΑΚΑ, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί. Αυτή είναι η πρώτη από τις δύο συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ, που είναι sold out στη χώρα μας…

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου όταν άνοιξαν οι πύλες για τη μεγάλη συναυλία των Coldplay, την πρώτη από τις δύο που θα δώσουν στην Αθήνα.

Οι οργανωτές περίμεναν περίπου 60.000 ανθρώπους που αψήφισαν τις υψηλές θερμοκρασίες και άκουσαν τις συμβουλές του συγκροτήματος να έλθουν με ένα μπουκάλι νερό.

Το παρών στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί, πολιτικοί, όπως η Νίκη Κεραμέως ο Άκης Σκέρτσος, ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου και ο Αμερικανός πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης αλλά και καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα.

Να σημειωθεί, ότι είναι άψογος ο οικοδεσπότης της μεγάλης συναυλίας, ο Γενικός Διεθυντής του ΟΑΚΑ, κύριος Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Η έναρξη της συναυλίας ήταν φαντασμαγορική, ενώ το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα, καλωσόρισε τους θεατές στα ελληνικά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments