Ελλάδα

Σύμη: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η σύζυγος του αγνοούμενου Μάικλ Μόσλεϊ [vid]

Σύμη: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η σύζυγος του αγνοούμενου Μάικλ Μόσλεϊ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Στη σύζυγο του Μάικλ Μόσλεϊ, οι Αρχές ζήτησαν να τους περιγράψει τι είχε πάνω του φεύγοντας από την παραλία, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί

Στη σύζυγο του Μάικλ Μόσλεϊ, οι Αρχές ζήτησαν να τους περιγράψει τι είχε πάνω του φεύγοντας από την παραλία, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί

Η σύζυγος του αγνοούμενου παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, έδωσε νέα συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς της Σύμης, οι οποίοι της ζήτησαν να τους περιγράψει τι είχε πάνω του φεύγοντας από την παραλία, λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Η ίδια ανέφερε ότι είχε χακί τσάντα, νερό, πορτοφόλι κι ένα απλό ρολόι. Τους ανέφερε ότι ήταν υγιέστατος αλλά έπερνε ένα χάπι για τη χοληστερίνη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ελεγχθεί όλα τα εισιτήρια των ανθρώπων που φεύγουν από το νησί από την ημέρα που έγινε γνωστή η εξαφάνιση αλλά δεν βρέθηκε ότι ήταν ανάμεσά τους.

Σύμη: Ανατροπή με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC – Φωτογραφία τον δείχνει ζωντανό

Ανατροπή φαίνεται ότι σημειώνεται στην υπόθεση εξαφάνισης του Βρετανού παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ, από τη Σύμη. Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε την Τετάρτη και δείχνει τον Βρετανό παρουσιαστή να έχει περάσει το επικίνδυνο μονοπάτι, κρατώντας μια ομπρέλα.

Οι αστυνομικοί που ελέγχουν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην παραλία του Αγίου Νικολάου, απ’ όπου ξεκίνησε τη διαδρομή. Όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της συζύγου του ότι τον αποχαιρέτισε. Στο υλικό από την κάμερα ο παρουσιαστής του BBC φαίνεται να περνάει από το εστιατόριο. Μάλιστα φαίνεται ότι κρατούσε και μία ομπρέλα για τον ήλιο για να προστατευτεί. Ωστόσο, από εκεί και πέρα χάθηκαν τα ίχνη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments