Ελλάδα

Τα νέα στοιχεία και τα αναπάντητα ερωτήματα για την εξαφάνιση-μυστήριο του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Τα νέα στοιχεία και τα αναπάντητα ερωτήματα για την εξαφάνιση-μυστήριο του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Πηγή Φωτογραφίας: Michael Mosley, British physician and science journalist Foto: Anna-Karin Nilsson / EXP / TT / kod 7141 (Photo by Anna-Karin Nilsson/EXP / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP)

Τα δεδομένα που άλλαξαν την υπόθεση

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση του βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη. Ανώτατα στελέχη που συμμετέχουν στις έρευνες μιλούν για υπόθεση που δεν έχουν συναντήσει ξανά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

«Γίνεται μια μεγάλη επιχείρηση. Άνθρωποι περιμένουν το Ferry για να φύγουν από εδώ από τη Ρόδο, να πάνε να ψάξουν τον διάσημο Βρετανό, μια πολυαγαπημένη τηλεοπτική προσωπικότητα. Πολύ δημοφιλής στους τηλεθεατές του BBC», μεταδίδει από το νησί ο ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου, Joe Inwood.

Τα ίχνη του 68χρονου αγνοούνται από την Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να επεκτείνονται πλέον σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΡΤNews στη Σύμη, Αριστείδης Μιαούλης, βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας στην παραλιακή ζώνη του χωριού Πέδι. Πλέον, οι έρευνες στρέφονται προς την αντίθεση κατεύθυνση από την αρχική, και συγκεκριμένα σε δύσβατη περιοχή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Τα δεδομένα άλλαξαν στην υπόθεση, αφότου το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία και βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τον ίδιο να βρίσκεται σε αστικό περιβάλλον.

Αυτό, σημαίνει ότι ο άνδρας είχε ήδη περάσει από το επικίνδυνο κομμάτι του μονοπατιού που θεωρείται ότι είχε ακολουθήσει, και βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο στο χωριό Πέδι.

Σημειώνεται πως οι εικόνες προέρχονται από κάμερα ασφαλείας και η λήψη της έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τόσο της αυτοκτονίας όσο και της εγκληματικής ενέργειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments